Gmz5560 pelinerguvenx vallahi ister uygun al ister pahalı al lierac aldım gittim en etkilisini catlayacagın varsa çatlıyorsun ben Bi yararını goremedim kremlerin inşallah çatlama olmaz sende
nimetemucin05 pelinerguvenx arifoglunun Hindistan cevizi yağını kullanıyorum kokusu da çok güzel nemlendirmesi de iyi bide bol su tüketin inşallah
Zeynep1904 pelinerguvenx radix’in çatlak yağını ve bio oil yağını kullanıyorum beraber çok memnun kaldım ben 37. Haftadayım hiç çatlağım olmadı çok şükür bundan sonrada olmaz diye düşünüyorum
SimonettaVespucci Roze natura diye bir sayfa var içeriği temiz doğal yağlardan oluşan bi balsam satıyor ben onu almayı düşünüyorum bakabilirsiniz siz de. Daha önce alışveriş yapmıştım sayfadan güvenilir
melekmommm Gmz5560 canım çok mu çatlağın bende bio oil aldım ama karnım haritaya döndü aşırı çatladım ya
pelinerguvenx nimetemucin05 şuan da hindistan cevizi kullanıyorum ama pek faydasını göremedim o markayı da bi denerim teşekkür ederim
pandasever nimetemucin05 ay bende tam bunun için post açacaktım. Trendyol da arifoğlu çok satan birinci sırada faydasını gördünüz mü. Çok pahalı kremler alacak bütçem yok
nimetemucin05 pandasever evet maalesef ama çatlak olmaması için önce bol su içmek lazım ben çok memnunum çok güzel kokuyor fiyatı da gayet uygun uzun süre gidiyor zaten 3 aydır kullanıyorum hala bitmedi
melekmommm Gmz5560 aynıyım aynııı evladım sağlıklı olsunda bunlar önemli değil diyip kendimi teselli ediyorum..