Papatyaaa__ anneoluyorummmmmmmm canım hazırlayıp buzdolabı poşetine koyup havasını çıkarıp saklıyorum sonrada çıkarıp pişiriyorum yeni açılmış gibi oluyor🥰
fizikcianne Rym2023 patlıcan atarım karnıyarık için Kapya biber közleyip buzluğa atarım Fellah köftesi atarım. İçli köfte atarım. Sigara böreği atarım
Papatyaaa__ Sinemfrkn yani evet doğumdan sonra gelenler olcak zorluk olmasın diye bebekle yapamam çünki iki tane bebeğim daha var bu 3cü bebeğim
Tunahan_rumeysa16 Patlıcan buzlukta hiç güzel olmuyor ya. Ben beceremiyorum atmayı yada gerçekten güzel olmuyor. Taze taze daha güzel oluyor tadı :/
Dbdbdb Gzd9410 internete asla bayatlamayan poğaça tarifi yazın o tarifi yapın çok fazla oluyor zaten soğuduğunda buzdolabı poşetine koyun kaldırın çıkarınca kendinden çözülüyor yumuşacık oluyor . Elmalı kurabiye çok iyi oluyor onuda buzluğa atabilirsiniz
Rym2023 Guz06 bende işin içinden çıkamadım sorayım dedim ama utandım resmen herkesin buzluğu doluymuş 😂🤭
okwestt Rym2023 bende kuru dolma patlıcan biber sarma ne olursa doldurup pişirip soğuduğunda kaplarda difrize atıyorum sonradan çıkarıp az miktarda suyla altı kısık şekilde ağzı kapalı buharda buzları erisene kadar kaynatıyorum yeni yapmış gibi oluyor mis gibi
aysenur30a Rym2023 canım benim annem genelde herşeyi buzluğa atar hiç bişey olmuyor. Örneğin kek, ekmek, çilek, domates, Mücver … vb aklına gelebilecek herşeyi atıyor :)
Esra0303 Bende yarın 35 inci haftaya gireceğim buzluğuma bugün biseyler atmaya başladım Nohut fasulye haşladım Sigara böreği Börek (mikrodalga da ısıtırım taze gibi olur diye ) Mozaik pasta Gözleme yapıp attım Kurban bayramından sonra da köfte İçli köfte Sarma falan yapıp atacagim sarmayı pişirip atmayı düşünüyorum diğer türlü cok şişiyor tadı çok değişiyor Bide poğaça ve tuzlu kurabiye atacağım Maalesef ki toplumumuzda bebek görmeyi günlere çevirdikleri için gelen bizden hizmet bekleyecek o süreçleri daha rahat atlatırım diye bunları yapmayı düşünüyorum
Kuzuluanne Rym2023 Sigara böreği Mantı İçli köfte Fasülye Yaprak sarması Kolaylık olsun diye doğranmış soğan Doğranmış maydanoz dereotu ve taze soğan peynirli börek patatesli börekte atabilirsin ben bir kere öylesine atmıştım kötü olmamıştı
kevserky Rym2023 afiyetler olsun cnm. Yapacağın zaman buzluktan çıkarıp 5 dakika beklediğinde çok güzel kesiliyor hamuru fırın tepsisine koy mis gibi hemen pişiyor😋😋😋😋 çalışan bayanlar için harika kolaylık oluyor