Cey_Cey_ Kızlar 28+5 bende kramp ağrıları başladı geceleri bağıracak kadar ağrı giriyor ve birkaç gün o bölgede ağrı geçmiyor resmen, magnezyum kullanıyor musunuz doktora gitmeme daha var evde magnorm var kullanan var mı acaba 🥲
Tugbazdmr Cey_Cey_ bu sebepler yüzünden magnezyuma başladık. Geçmeyince günde ikiye çıkardık. Doktorunuza danışmadan ilaç almayın bence
Vldn0212 Cey_Cey_ bende o ilacı kullanıyorum 31+6 yız. Kramplar devam ediyor ama yine de kullanıyorum
ozley Cey_Cey_ benim de o haftalarda çok fazla olmuştu magnezyuma başlayınca 1-2 hafta sonra falan rahatlamaya başladı. Doktora sormadan kullanmayın ama yine de tabi. Bir kerede kesmiyor çünkü ilaç. Ek olarak her gün maden suyu içerseniz de fayda sağlar.
Cey_Cey_ Yazmelegi_ Vldn0212 Tugbazdmr ozley Tamamdır 👌🏻 teşekkür ederim kızlar yinede doktoruma danışacağım 🥰❤️
Bal_1604 Cey_Cey_ benimde aynı 2 gun önce kramp girdi hala acisini çekiyorum 😭 çok zor magnezyuma yeni başladım bende ama bı fydasi olmadı henüz
Cey_Cey_ Bal_1604 şey gibi oldu bu aşk acısı da neymiş siz hiç kramp acısı çektiniz mi 😝🤣 ya kramp tamamda acısı bu kadar gün Nasıl geçmiyor ben ona şaşırıyorum kaç yıllık sporcuyum böyle bişey yaşamamıştım ben 🤕
Bal_1604 Cey_Cey_ 😂 ya gerçekten öyle bişey birde gece giriyor kramp bey hiç birsey de yapamıyorsun 2 gündür bütün bacağımı yağlayıp kremliyorum o ağrı geçsin diye soğuk su bile işe yaramadı geçmiyor