Son 15 gün ama inanılmaz korkuyorum doğumdan ablam doğum videosunu attı yüzünün göründüğü öyle bir acı yok belliki gözleri fırlayacakmış nerdeyse Allahım nasıl doğuracagız Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin 🥺

Bende korkuyorum ama izleme öyle şeyler 🥹

Feyzaclk ben ablamı gördüm sancı çekerken öyle görünmüyordu doğum anındaki görüntüsünden belli ne kadar acılı oldugu 😶

Bsrakaraboga her doğum kişiye özeldir ben ilk hamileliğim de aşırı korkuyordum gidip video izliyordum bazıları aşırı abartılı insanı daha çok korkutuyordu ama doğum yaptıktan sonra o izlediklerimle kendimi boşa korkutmuşum dedim ben spinal ağrısız dogum yaptım çok rahat bir doğum geçirdim şimdi 2 ci bebeğime hamileyim doktor sezaryen gözü ile bakıyor bende normal istiyorum ama bebeğim için hangisi iyi olacaksa o olsun ama o yüzden hiç kendinizi korkutup endişeye kapılmayın rabbim herseyin sabrını veriyor ben hiç takmıyorum düşünmüyorum öyle de böylede nasıl olsa biri olacak diyorum son güne kadar hamileliğin tadını çıkarıyorum 😇

Bsrakaraboga bende korkuyodum kişiden kişiye değişiyor en kötü alttan muayene edilecekti benden önce içeri alınan gebe alttan muayene edilirken nasıl bağırıyor ilk başta korktum sonra bana geldi sıra bagırılcak kadar bisey yoktu öyle öyle telkin ediyorum kendimi belki doğumdada öyle olur diye🙄🫣

Bsrakaraboga Herkes her an aynı acıyı çekmez. Benim annem de ıkınırken acısının azaldığını söylüyordu. Kendinizi böyle şeylere endeksleyip korkutmayın

Bsrakaraboga hayır hayır korkma. Ben epiduralle doğum yaptım bebeğin çıkışı öyle rahattı öyle rahatlatıcıydı ki o yüzden dedim. Hissetmedim bile 6 cmden 10 cm açıklığa 1 saatte geldim ve tv izleyerek.

Sevval0308 ablam nasıl nefes aldıgını falan nezaman ıkındıgını göstermek için atmış yüzü görünüyor sadece bide sesi :)

Bsrakaraboga bacım zaten yüzünün ve sesinin görünmesi strese girmen için yeter illa bebeğin çıkma anını görmeme gerek yok yani 🥹