Slm kızlar sabah Bi post açmıştım mantar var diye sabah doktora gittim hersey gayet iyidi doktor idrar tahlili istedi verdim eve geldim 1 buçukta çıkacaktı sonuç uzandim biraz zaman geçsin hastaneye gideyim diye midem den aşağı Bi sancı girdi önce çok ama çok hafiftir önemsemedim kalktım makina çamaşırlar vardı cikardim seveyim dedim Bi iki tane astım baktım ağrım artmaya başladı böyle adet sancısı gibu nef3simi kesiyor bırakıp içeri girdim allahim Bi nasıl binagri bu nasıl bisey ölüyorum sandim hemen eşimi aradım ağlıyorum dayanamıyorum çabuk eve gel sancı var diye ama eşimin gelmesi 30 saat 40 dakikayı bulur baktım bayılacak ağrıdan nefes alamıyorum oyle Bi ağrı yok neyse doktoru aradim hem ağlıyorum sancı var galiba dedim ağrım i anlamıyorum dedi enfeksiyin var dedi sanki n ol derin derin nefes al gececk birazdan dedi bol su iç dedi ama nasıl bağırıyorum gücüm kalmadı 5 dakika sonra tekrar doktor aradi ben hala aynıyım ağrım çok şiddetli doktor kum döküyor olabilirsin dedi ama kasik ağrım çok yok karnım agroyo benim dedim bol su içtim eşim ambulans aramış ambulans geldi beni aldılar nabiz tansiyon yüksek eşim de geldi o esnada gittik doktora muayene etti bebek çok iyi dedi bebek yerini değiştirmiş dedi bu kadar ağrı sancı bundan olamaz dedi yatış verelim dedi ama nst ye gir öyle karar verelim dedi zaten hastaneye gittiğimde ağrım geçmişti kendimi iyi hissediyordum neyse nst ye girdim sancı çıkmadı yani başına böyle bisey gelen varmi evde yaşadığım sancı ağrı neydi doktor yatış verelim istersen dedi yada eve git antibiyotik kullan haftaya ağrın devam ederse yatış verelim dedi sizce normal mi 30+2 haftalik gebeyim