Semahalac Aselseda ben 37. Haftadayım bu hafta yapıldı ama çok zorlandım ve canım yandı doktor normal Doğum zor görünüyor ama seçim senin illa istiyorum dersen yaparız dedi ama ben yapamıcam muayenede buna karar verdim sanırım sezeryan olucam
dorukayra Aselseda canm ben ilk gebeliğmde 38 haftada çatı muayenesi oldum onun dışında bakmiyolar alttan
Aselseda Semahalac bnce erken karar verme yapamasam bn yapamazdm bn vajinusmus sorunlu bi hastayim ve korkarak girdim azimle kndimi kasmadm
Aselseda Edatalha bana da 2 cm acilma var dedi canim ama simdilik git kndi sancinla ins gelirsin dedi hftaya tekrar kntrol olcam
Edatalha Aselseda bi hafta daha beklemeZsin bnce cnm madem başlamış açılman Rabbim kolay doğumlar nasip eysin sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına evet kendi sancını beklemek en iyisi bana suni sancıda verdler hızlandırmak için düşman başına 😔
Hakyemez Aselseda merhabalar benim de aynı sekilde acilmam var sizin ne kadar zaman sonra doğum gerceklesti peki çati muayenesinden sonra