femme Zeynalnaibe simdi hastaneyim yatisim oldu. Elle muayne sonrasi kanama oldu diyorum yok o ondan olmamıştır diyor
Zeynalnaibe femme Peki ona kadar neden şikayetin olmamış Sebebini söylemedimi niye öyle olduğunun Açılışmı var yoksa ne?
femme Tuubaoz dedi kafası çok assada bakalim bende ne bilim. Tamsm dedm. Sonra kanama oldu. Acile geldim burda da elle bakmak jstedi izin vermedim . Yatısim yapıldı. Elle muayne sonrasi kanama oldu diyorum yok diyor ondan olmamıştır
femme aysenur-1998 banada simdi iğne yaptılar ikinci dozu da yrin yapicaklwr. En kötü 1 hafta daha dayansin diyorum kg 2650 gr olmuş insallah kalır
aysenur-1998 femme inşallah durur canım çok geçmiş olsun kilosu gayet iyi bence iğnede işe yarar hemen etkisini gösteriyor diye biliyorum içini ferah tut güzel düşün ki güzel olsun nasıl düşünürsen öyle olur o gerçekleşir
neanladinyurdagull femme sancım çok azdı ama nst de çıkmıştı zaten kanama olduğu için otomatik sancı da oluşuyor.2 gün kuvezde kaldı oğlum çıktıktan bir hafta sonra sarılık tedavisi gördü yogunbakima alındı 48 saat tedavi gördü zayıf olduğu için tedavisiz yenemedi
hukukcuanne_06 femme 2-3 gün olabilir demişti bana doktorum. 38.haftada yapmıştı 38+3 te 38+6da hastaneye yattım ertesi gün doğurdum. Biraz erkeb yapmış gibi geldi bana inşallah her şey yolunda gider🥰
hukukcuanne_06 hukukcuanne_06 şimdi diğer yazdıklarınızı okudum da Allah ikinizin sağlığı için de en hayırlı olanı nasip etsin doğarsa da korkmayın yeğenim de 35 haftalık doğdu çok şükür sağlıklı büyüdü 😇😍
femme hukukcuanne_06 yatisim yapıldı hastaneye geldim ciğer geliştirici iğne oldum 2. Doz 24 saat sonraymis 1 hafta 2 hafta daha dursa bari diyorum çok erken daha :/
Bet1 femme sağlıkla al kuzum kucağına ben ilk oğlumu 34+0 da ciğer gelistirici yapılmadan kucağıma aldım kuveze de girmedi şükür 🤍
Beyzakpdg femme benimde bugün 3.günüm aynı sebepten buradayım hiç merak etmeyin kanamayı durduruyorlar Allahın izniyle ağrı şancı açılma olmazsa eve yolluyorlar ben de yarın çıkacağım nasipse