Sevgilv _Feslegennn__34 Diyarbakır ve doktor arayışınızı okuyunca paylaşmak istedim sizinle olur da giderseniz selamlarımı iletirseniz sevinirim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🌸🤲
_Feslegennn__34 Sevgilv İnşallah henüz hamile degılım inşallah olurum onun için diyarbakırda iyi bi doktor arıyorum diyarbakıra Yenı yerleştık eşimin işi nedeniyle haliyle iyi bilmıyorum gittıgınız hastane memolı mı
Sevgilv Amore_Madre Ömer hoca’da elbette iyi ama Ahmet hoca varken kardeşi de olsa hiç kimse onun eline su dökemez şehir dışından yurt dışından gelen hastaları var Allah uzun ömürler versin inşallah 🤲🌸
Amore_Madre shadan amin Allah razı olsun yarın ywpacam inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
Sevgilv Amore_Madre bu ara 35 haftalık bebeği alacağız yoksa ani kanaman olursa ölüm riski var deniyordu ya ben 39 haftalık süreci sağlıkla geçirdim tamamladım
en_guzel_emanetlerim Amore_Madre adet zamanı da idrarinizda beta hcg hormonu yüksek çıkabiliyor bazı hormonal durumlarda o yüzden muhtemelen normal adet oluyorsunuz
Amore_Madre _Feslegennn__34 hayır Ahmet Yalınkaya Memorial de değil adliyenin karşısında Karakoç plazada
Sevgilv _Feslegennn__34 İstanbul’da yaşıyorum ben orada Ahmet Hoca’nın kardeşine ve kendisine ait hastanelerinde doğumum gerçekleşti Dünya Doğum hastanesiydi
Sevgilv _Feslegennn__34 Dağkapıda’ydı hastane ancak şu anda yeni yerlerine daha konforlu daha yeni bir hastane açmışlar yanılmıyorsam Kayapınar ya da Diclekent’te instagram’da Ömer Yalınkaya diye yazarsanız kardeşininin adını tüm bilgilerini öğrenebilirsiniz