Ebus2045 Melissaykn0 ben varım ilk başlarda kanama şikayetiyle kullanmaya başladım şimdi kanamam çok şükür yok ama doktor her ihtimale karşı ve erken doğumu önlediği için 35. Haftaya kadar kullanalım dedi
Bet1 Melissaykn0 17. Haftadan 34. Haftaya kadar kullandım servikal kisaligim var. Şu an şükür 35+3 olduk
acemii_annee Melissaykn0 8. haftada kullanmaya başladım. kese arkası kanaması vardı. şuan kanama alanı kapandı ama doktorum yine de bırakmayalım dedi 17 haftalığım
Melissaykn0 Ebus2045 benim hiç bir şeyim yok sadece kan uyuşmazlığı var ve bu ilacı yazdı zararlı mı diye bu ilaç aklıma takıldı yani kanaması olmayanlarda kullansa bir şey olmaz mı acaba
Ebus2045 Melissaykn0 bı zarari yok canım aksine bebeğin tutunmasinda falan yardımcı ilk hamileligimdede bundada kullanıyorum ilk başlarda bende çok endişe edip birsuru doktora sordum o yüzden biliyorum
Alizee Melissaykn0 kan uyuşmazlığı sadece kn uyuşmazlığı denecek kadar basit değil cnm. Bizde de kan uyuşmazlığı var. Progestan rahim ağzı uzunluğunu dengeliyor, yani erken doğumun karşısını alıyor. Hamileliğin ilk başından kullanılan progestan nerdeyse serklyajla aynı sonucu veriyor
majamm Melissaykn0 evet bende de cok sukur dusuk tehlikesi yok ama onleyici bisey gibi dusun. +++ kullanlimasi zarari yok
FKRKS29 @“Melissaykn0”#p28288606bende kanamadan kullanıyorum ama kan uyuşmazligi tehlikeli olabiliyor bizdede var , verdiği bebegin tutulmasını kolaylaştiriyormuş ondan vermiş olabilir yinede tam bilmiyorum ama
Ebus2045 Beloveddd 2 kere sabah akşam ilk başlarda hap olarak kullandım sonra doktorum hiç bir etkisi yok vajinal al dedi o yüzden vajinal fitil olarak kullanıyorum
Melissaykn0 Ebus2045 internette adet söktürücü yazıyor ya ondan korktum ama herhalde öyle bir şey yoktur