nursanyildiz Hanımlar dün doktora gittim 12+3 bebek yüzde 90 kız dedi normalde yazılan 14 ve 16 Haftada cinsiyet belli olur deniliyor bu kadar erken öğrenen oldu mu
Neh26 nursanyildiz banada 12. Haftada %90 kız dedi :) şuan 15. Haftadayım bayramdan sonra kontrole gidicem bakalım o zaman ne diyecekler :)
Bezelyeannesii nursanyildiz doktorum bana da 12. haftada tahmin ederim 14 de kesin soylerim dedim haftaya 12 oluyorum insallah bende gidecegim bakalım ☺️ ama genellikle tahminleri doğru oluyor
Aytengedk nursanyildiz bende 14+3 de cinsiyeti öğrendim doktor %99 kız dedi 2 hafta sonra tamamen net olur dedi şuan belli kız ama yalnıslik olmasın diye 2 hafta sonra tamamen ikna oluruz dedi
Neh26 nursanyildiz bende beklemiyordum ağrım olmuştu baya onun için gitmiştim kendi tahmin yaptı hemen :)
Bezelyeannesii nursanyildiz yani %90 dogru oluyor ama bir sey alma diyorlar kesinlesmesi icin 14-16 haftayi bekliyorlar az da olsa ihtimal var tabii ☺️ saglicakla alin kucaginiza insallah
iremkoftercioglu 12+4 de %80 erkek dedi 14 de kesinleşti direk erkek dedi yani seninde çok küçük değil değişmez sanmıyorum