Ulvana Kızlar ben ne yapayım ya antibiyotik iyne serum falan hiç düzeltmedi beni hep idrar yolumda yanma kaşınma var. Suda çok içiyorum amma nafile. Yaşıyan varmı?bebeye zararı olucak diye korkuyorum
ikiprensannesi__ Ulvana şuan bu postu yanarak okuyorum desem öldüm kaç gündür ilaç verdi doktor geçmiyor cayir cayir yanıyor bende bilmiyorum ne yapacağız
majamm Ulvana International Medical 2 de oturan Dr. Ulviyye Qudretovani meslehet gorurem. Yanina gede bilmesez de elage saxlayin konsultasiya kimi hecolmasa baxsin verdiyiniz analizlere ve s. Allah komeyiniz olsun!🩷
Alizee Ulvana mütleq bakıya gelin dr müayenesine. Ciddi movzudur. Bakıda Caspian Hospitalda Reşad Sultan var. Çox memnunam 🙌🏼 Bakıda yaşayanda onun yanına gedirdim
Ulvana Melodimm həkim soyuqluq var vaspalenya var deyir müailece yazır amma keçmir. Men baxiram bir çoxları yazır sidik yolu infeksiya vaxtından əvvəl tez doğuşa səbəb olur buna görə çox qorxuram görem hamida ele olur
Melodimm Ulvana Başqa həkimə gedesiniz belke.Narahat olmayın çoxunda ele olur.Hekiminiz yaxşıdırsa inanırsınızsa ona qorxmayın ama narahatsınızsa başqa həkime gedin yoxlanışa.Harda olursunuz?
Ulvana Melodimm rayonda oluram çox təəsüf ki burda tek yaxşı hekim o dur illerin hekimidi ☹️kaş bakıda olaydım
Melodimm Ulvana Bakıda olan hər hansı bir hekimle əlaqə saxlaya bilərsiniz.Analiz kağızıni telefonla atıb soruşa bilərsiniz.İndiki hekimlerin bəziləri pul derdindediler.Adam bilmir neyləsin
Mummy123 Duze Ulvana bende de sık sık oluyordu sonunda doktor eşinden bulaşıyor dedi.o tedavi olduktan sonra duzeldim sonunda
Melodimm Ulvana 1 günlük Bakıya gediş gəliş edə bilərsiniz göresen?Hamile vaxtı çetin olacaq ama sağlamlıq vacibdir
Melodimm Ulvana Analiz atmayın heç sadece hansısa hekimle əlaqə saxlayın deyin vəziyyət belədi.Bu dərmanları istifadə eləmişəm keçmir.Ne məsləhət gorersiniz
Hamdiyevural ikiprensannesi__ nioli yağını kulanin 1 damla iç çamaşıriniza damlatın bidde o bölgeyi sürekli kuru tutmaya çalışın iç camadirinizi utuleyin başka caaresi yok anca öyle geçer yavaş. Yavaş çok geçmiş olsun bnde yaşadım inanın çok zor
Ulvana ikiprensannesi__ yaa bu ne valla durum aynı.kaç haftalık oldunuz? Ben 13 ten böyleyim 28 oldum git gide artış var hiç bir şey geçirmiyor bunu
Bennuss ikiprensannesi__ ben 7 haftalık hamileyim kesinlikle ilaç vermedi doktor sirkeli suya otur dedi heegün 20 dk ılık suya bir bardak sirke elma olan oturdumm yandıkç yoğurt sürdüm çünkü bakteriyi öldürüyormuş doktor demişti tam dört hafta acı cektim geceleri uyuyamıyorum bunlar sayesinde şuan cok cok azaldı deneyin derim dört tane doktor gezdim hepside sirkeli su yoğurt dedi cok şükür rahatlatıyor
Ulvana majamm Amin çox sağolun minnətdaram. Mən rayonda dövlete gedirem deyə analiz heç biri mende yoxdu hamısı hekimde qalır
Ulvana Melodimm eynən eledi amma malesef ciftim aşağıdır deye icaze yoxdu yol getmeye her terefli bir şey meni tapib