Gizmih Ebrukanik5553 havuz her zaman enfeksiyon açısından riskli . Denize girebileceğimi ama ıslak cok kalmamaya dikkat etmem gerektiğini söyledi doktor
birannis_ Ebrukanik5553 havuz enfeksiyon riskinden dolayı çok önerilmiyor ama denizde bir sakınca yok ondada sizde suan bir enfeksiyon mevcut değilse doktorlar izin veriyor
Bet1 Ebrukanik5553 havuz değil ama denize girilebilir üstündekinin kurumasına ıslak kalmamasına dikkat edersin
Ebrukanik5553 Gizmih ben henüz doktoruma sormadım bu hafta kontrolüm var sormayı planlıyorum öncesinde burda sormak istedim giren var mı diye Bana da deniz daha çok mikroplu geliyor ama enfeksiyon olmaktan korkuyorum sadece bakalım doktorum ne dicek
ilknurakinci Havuzu pek önermiyorlar, denize serbest diyorlar sadece ıslak mayo veya bikiniyle çok durmamaya çalışın, benim de bayram sonrası tatil planım var, denize girmeyi düşünüyorum ☺️
Ebrukanik5553 ilknurakinci ay ne güzel ben Samsun’da yaşıyorum burda deniz çok temiz değil ama önceki yıllar hep görüyordum denize giren hamileleri 🥰
Ao526- Ebrukanik5553 Havuzun enfeksiyon açısı daha riskli evet. Deniz daha masum kalıyor. Ama buradaki en önemli nokta bikini naylon kumaşında olacağı için kuruması daha geç ve enfeksiyon ya da üşütmeye açık ortam yaratıyor. Hızlı ve sık değişim yapmanızı tavsiye ederim. Onun haricinde iyi tatiller 🤪🎉
elifaydinn Ebrukanik5553 bugün sordum 24 haftalık hamileyim 26 haftalık iken tatile gideceğim , havuzu önermiyorum demedi sadece havuz kenarları kayıp düşme açısından çok riskli dikkatli olmanızı tavsiye ederim dedi suya hızlıca atlamayın girmeyin dedi . Ama bu benim doktorumun görüşü tabi sizin hamilelik riskiniz vardır farklı bir durum vardır kendi doktorunuza danışmanız daha iyi olur 🌸