bu_partideyalnizsin Bir hafta gerilik var dedi doktor kaç kg olması gerekirdi normali nedir Karın çevresi küçük dedi baş ve diğer ölçüleri normalmis
Zeymerr bu_partideyalnizsin bence içinizi karartmayın kötü düşünmeyin bende detaylı ultrasona gittiğimde kafası biraz küçük dedi ama sıkıntı edilecek birşey değilmiş biraz minyon olur dedi sizinkide minyon bir bebektir sağlıkla gelsinler inşallah ❤
Yeliizzzz bu_partideyalnizsin Bizim 29+0 da 1300 gramdı sadece 3 günlük bir gerilik var dedi doktorum ama önemli değil 2-3 hafta geride olsa sıkıntı olurdu sorun yok yani normal haftasıyla uyumlu diyebiliriz demişti 🌸🌸
Mdf17 bu_partideyalnizsin 29+1 de 1600 kg dedi ama eşim de bende uzun boyluyuz. Genetik biraz kilo işi çok takılmayın. 3 hafta ileri veya geri olursa sıkıntı oluyor diye biliyorum
bu_partideyalnizsin Zeymerr internette baktım ortalama bu hafta 1250 1260 Gr arasinda olabileceği yazıyordu neden acba Ayrıca sağlıklı olsun kilo bir şekilde alır her bebeğin genetiği farklı Çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucagimiza alın 💖
busechdr 29+3 de 1295 dedi haftasıyla uyumlu kilosu dedi,neye dayanarak 1 hafta geri demiş doktorunuz anlamadım?
bu_partideyalnizsin Mdf17 bizde uzun boyluyuz babasının da kilosu yerinde ben önceden çok zayıftım şimdi bu dönemde kilolu oldum dediğiniz gibi genetik ve bebeğe giden kan akışıyla da alakalı olabilir umarım haftanin arası açılmaz
Seval2468 bu_partideyalnizsin 27+0 da 1200 gr çıktı ama 10 gün önden gidiyor dedi yani sizinki şuan gayet normal gözüküyor. Birde ultrason her zaman doğru göstermiyor ki ilk oğlumda doğumdan 1 gün önce 3400 52 cm çıkmıştı 4 kilo 56 cm çıktı.