04.06.23 akşam suyumun az az gelmesiyle 2 saat kdr evde durdum sonra hastaneyi aradım ve gelip görünmen gerek diyerek hastaneye gittik gittiğimde 1 cm açıklık varmış ve suyum geliyormuş 1de yatışımı yaptılar ve doktorumu aramalarını söyledim aradık geliyo dediler o arada 2den snra bnm normal doğum sancım başladı ilk başlarda çok değildi ama 3ten snra Bn artık çıldırıyordum sancım 70 lere çıkıyordu ama hala doktorum yoktu 5 e kadar 3 saat sancı çektim ole böyle değil neyse sonunda 5te bni ameliyathaneye indirdiler anestezi doktoru o kdr kaba o kadar itici ki bnm sancım var duramıyorum bna kanbur duramıycaksan niye seçtin spinal diye azarladı bnde ona bağırdım tabiki bnm sancım var 3 saattr kıvranıyorum neredeydiniz dedim neyse yaptı sonda takıldı ole Bi acı yaşamadım karnımı ole bastrdılar ki ben kustum iki kere o kdr çok hissettim ki herşeyi bebeği çıkardıktan snra bni uyutun dedim midemde bişey olmadığı içn daha çok zorlandım kızımı kokladım ve uyutuldum derya hanımdan muayene de memnundum ama ameliyathanede hiç tanımıyormuş gbi ilgisizdi Ben hastaneye 1de yattım 5.17 de kızımı kucağıma aldım hastaneye gelip başka doğuma girmesi de bni üzdü Bn 3 saat artık hemşirelere kızdığım için daha acil davrandılar sezeryan olacak birinin bu kdr normal doğum sancısı çekmesi çok tuhaf yanii derya Kanza gülden ne memnun kaldm nede kalmadım Bi daha zor giderim biz ilk gittiğimiz bize gece 3te olsa kalkıp geliyoruz diyordu geldi ama kaç saat snra geldi neyseki sağlıkla kızımı kucağıma aldm çok şükür rabbim isteyen herkese yaşatsn bu duyguları sağlıkla inşllaAllah