[silindi] 15 haftalığım ve bebek amuda kalkmış haldeydi. Son aylarda bebeğin böyle durması gerekmiyor mu hatta son ayda bebek kıvrılıp duruyor . Ama benim bebeğim bildiğiniz ayağı yularda kafa aşağıdaydı beli kırılacak gibi hissettim içime kurt düştü doktor normal dedi ama🤔 bu haftalarda başına gelen ya da bileğidir olan var mı birde aşırı sol tarafımda belimde ağrı oluyor sizde oluyorum oldu mu bu haftalarda
hhh [silindi] bende 13. Haftamda ikili test yaptıracağım zaman doktor bakmıştı baş aşağ duruyo bu çocuk demişti bi sıkıntı olmıcağnı söyledi banada
YagizAsyaMom [silindi] benim 13. Hafta da öyleydi sürekli pozisyon değiştiriyorlar ve 5 dakika sonra baş yukarı da dönebilir bu gayet normal Bi durum o suyun içinde fırt fırt 🙆♀️
[silindi] hhh benimde bebeğime çok hareketli dedi sizde de olduysa demekki oluyor sağolun içim rahatladı😊
Nagihan19 [silindi] asıl bel ağrısı ilerleyen zamanlarda oluyor canım ben 13. Haftada flan şikayet ediyordum şimdi 17.haftamdayım oturamaz haldeyim bel ağrısımdan
Destina21 14. Haftada iki gün önce bizimki de öyleydi.. amuda kalkmış dedi doktor biraz göbeğimi sallayınca hemen rahatsız olup pozisyonunu değiştirdi bebeğim 😊 normal dedi hareket ediyor oynuyor iki dk boyunca bir sürü farklı sey yaptı izledik bizde 😁😁☺☺😙