Tugbaozkul Merhaba arkadaşlar,daha öncede bir başlık açmıştım 35.haftada sancılarım başladı diye 😔 Evet sancılarımı sadece 4gün durdurabildiler,35+5de 21.11.2018de acil sezeryana alındım.Çünkü 100e varan sancılarım çıkmıştı,bu ikinci sezeryanım olduğu için tabi tecrübeliydim ama bazen herşeyi bilmek iyi olmuyormuş,bu sezeryanım biraz daha zor geçti,şuan hastane odasından yazıyorum bebeğim küvözde 😔 2800gr doğdu solunum sıkıntısı var dediler bugünde sarılık değeri artmış,süt sağıp götürüyorum inanın çok zormuş oda bomboş oğlum orda,kucağım boş 😔 İnş bizde kavuşucaz oğlumla,çok uzattım ama benim için çok zor bir haftaydı,oğlum sağlıklı olsun gerisi boş evet,Allah herkesin gönlüne göre versin yavrularımızı bize bağışlasın 🙏🏼❣️
Tugbaozkul Esomami hayır spinal oldum ama yapılan herşeyi anlamak ve hissetmek beni kötü yaptı,birde doğum sonrası karnıma baskı yaptılar kan akışı için o canımı çok yaktı
Esomami Tugbaozkul anladm ya benim ikk gebeligimde o bastirmayi yapmadilar yoksa ameliyat hanedemi yaptilar acaba valla hic hatirlamiyorumm😊