zuleyhaacarr_1 Elis-im ama o ilac cok onemli icmezseniz sezaryen falan olursanız sorun yasayabilirsnz
Mutluemos zuleyhaacarr_1 kendime bakamıyorum Şey ben aslında yoğhum 😬 hava bir bana mı sıcak uyuyamıyorum yemek aç olmama rağmen yiyemiyorum canım sıkılıyor birde aşırı duygusallık var 🥲
Mutluemos zuleyhaacarr_1 kış da ölü gibiydim hep uyuyordum 😂 eşim diyor ki her hamilelik bu kadar kötü mü geçiyor sana özel mi 😅
Havvaca zuleyhaacarr_1 uykudan uyanır uyanmaz sanki 3 gündürhic dinlenmeden çalışmış gibi yorgun halsiz hissediyorum göbeğim çok ağır artık. Eğilmek wc ye gitmek işkence. Yatmak ayrı zor yatınca çise kalkmak ayrı zor. 😭😭 Sıcak havalar mahvediyor beni 2 iş yapsam ter su. Günde 3 kez duş alıyorum yürüyüş yapmak bile gelmiyor içimden terliyorum diye
zuleyhaacarr_1 Mutluemos ahahahah bizim bünyeler gebeligi kabul etmiyor demekki ama bebişlerimiz cok tatlı hepsine deger diyorum😀💖
Havvaca zuleyhaacarr_1 ahh ahh keşke zaman hızla geçse de gelseler. Şu an tek duam 38 gibi gelmesi 41 e Kadar dayanamam
Gozde_nzl zuleyhaacarr_1 37+6 dan selamlar bende zar zor yürüyorum sıcak bunaltıyor sürekli uyumak istiyorum acayip kötü
09-11-22 31+2 den bildiriyorum ölüm gibi bişey ama ölmüyorsn ya çok zorlanıyorum yaa bebiş toplaniyo kasılıyor uzanıyorum olmuyo gece uykuları haram oldu zaten şuanda bile uzanıyorum ama ağrıdan ölüyorum 😔
Gmzdgy zuleyhaacarr_1 valla ben kendimi salmadım hiç 20 kilo aldım bir ayım var daha ama cok rahatım. Hemde kilomun cok durmadıgını söyluyolar Pilates yapıyorum yürüyüş yapıyorm evde yatıp kendimi brakmıyorum. Sadece ateş basıyo o kdr 🥹😂
Gezgin1Anne 34teyim normal doğum gözümde büyüyor 39-40-41leri buluyorlar genelde. Ben daha şimdiden dönemiyorum, uyuyamıyorum, Sırt ağrılarım, basurum, mide yanmalarım bunu 5-6 hafta daha yaşamak istemiyorum
zuleyhaacarr_1 Gezgin1Anne evet haklisiniz bende normal dogumdan gercekten cok korkuyorum ama ilk dogumumda dogurdugum an kuş gibi hafifledigimi hatırladikca rahatliyorum (:
Baharkvsrdag zuleyhaacarr_1 İki doğum yaptım bu 3.ncü hiç birşey beni hamileliğin son haftaları gibi öldürmedi 😑😑
Zuleyha_Evren Trimestere kadar hiçbir zorluk yaşamayan ben artık yürürken dahi zorlanıyorum. Otururken belim ağrıyor ayaklarım şişiyor yürürken kalçamın üst kısmındaki kemiklerin ağrısı bacağıma vuruyor. Çok kilo almadım 8 kilo almış halimle bunları yaşıyorum. 5. Katta oturuyorum asansörüm yok çıkıp inerken artık 3 defa falan oturup dinlenip eve öyle varıyorum. Evdeyken bol bol dinlenmekten başka bişey yapamıyorum maalesef