Bnbranneyim8332 3 gündür gece yatmadan Protestan yutup uyuyorum hergünde sarhoş gibi uyanıyorum baş dönmesi halsizlik dibe vuruyor bu Protestanla alakalı bir durummu kızlar içip benim gibi hisseden varmı Serap görecem nerdeyse
Nur_50 Bnbranneyim8332 evet canım başım dönüyor uykum geliyor sürekli böyle halsiz yorgun hissediyorum
hsizyl Bnbranneyim8332 progestan gerçekten migren halsizlik yapıyor 4gundur lekelenmem gecmedigi için geldim yatis yaptilar serumla igneyle iyiyim su an
Bnbranneyim8332 Nur_50 ee nolucak canım yemek yapamıyorum evi temizleyemiyorm kaslarım çok yumuşak düşüyorlar yerlere 😅😅😅
Mavimi Yyysssnn bebde vajinal alıyorum ama sanki yutarak alıyormuşum gibi bende de aynı böyle durumlar var acaba vajinal olunca da mı Ayno sorunlar oluyor herkesde
Bnbranneyim8332 hsizyl bende serumla iyi oluyorum azıcık bi baş dönmem iyi olmuyo onuda artık progestana bağlıyorum ya başka ne olacak kaslarım yumuşacık yerlere düşücem
tatlibebegim_ Bnbranneyim8332 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende bugün aşılama oldum pcos var banada ondsn verdiler vajinal yoluyla olucakmış sizinde mi öyle
snmprlk_ Bnbranneyim8332 ben de gece yatmadan önce kullanıyorum canım ama ben de senin bahsettiğin gibi şeyler olmuyor , gayet kendımı iyi hıssedıyorumm🤷♀️
Tuba3465 Bnbranneyim8332 bendede aşırı uyku hali oldu sürekli uyudum bir süre sonra baş ağrısı yaptı ağrıdan uyuyamadım böyle deli bir ruh haline girdim ben😂 bir süre sonra alıştı vucüdum şükür düzene girdi 2 ay kadar kullandım ama ben boşuna kullanmışım düşük riskim yokmuş rahimde damarlar çatladığı için hafif ara ara kanamam oluyormuş öyle bir 2 ay geçirdim doktorun yanlış ilaç vermesi benim tavsiyem 2 3 doktora gösterin kendinizi benim ilk gebeliğim olduğu için biraz korkudan sorgulamadan herşeyi yaptım 🤗
2_melek_annesi Bnbranneyim8332 ağızdan alınanda öyle etkiler gösteriyo ben doktora söylemiştim şimdi vajinadan kullanım verdi yan etkisi kalmadı şükür