Mustafayigitvebeytugannesi oozgenur Fazla anlamam ama etrafında düşmanlar var senin dedikodunu yapiyolar sanırım 1 değil 4 5 tane 🧐😂😂 birde yol gözüküyor sana.
anneolmakzorrrrrr oozgenur bacım sen anlarsın şu bacımıza Bi bakıver bana ne dediysen çıktı @Miamiamii
Deletedmom_116 oozgenur Kurban kesiceksiniz sanırım çok büyük değil ufakta değil bı Dana inek gibi. . . Ve bunu aile arası toplanıp kesiceksiniz . Biride bı donenmecli yola giriyo sanırım senin son bu
oozgenur Mustafayigitvebeytugannesi dusman bitmiyo ki esimin ailesidir kim olacak baska yolda onlarin yoludur bayrama iyy heryerden cikiyolar 😂😂
Ikimelekannesi38 Kısa boylu at kuyruğu saçlı genc bi kadın gorumcen eltin mi bilmiom ama aranzı bozmaya calisiyor . Esini dolduruyor surekli . Fala inanmam cok gunah oldgunu blyrm oyle benzetme yaptm .
oozgenur Ikimelekannesi38 eltim gorumcem yok ama teyzesi falandır beni basindan istemedi zaten gunah evet ama insan seytana uyuyor merakindan
Miamiamii anneolmakzorrrrrr bacım yakın zamanda gezme gözüküyor aile akrabalarla biraraya gelecekler. Birde bebek gözüküyor hamile galiba. Eşi tarafıyla bir konuda anlaşmazlık yaşayacaklar. Bu kadarını görebildim.
oozgenur Miamiamii ay bayramda gidecez odur gezme dedigin. Bide bebek cok istiyorum hamile degilim daha insallah olurum 🙏 Esimin ailesiyle bi takim olaylar yasadik daha devami olacak mi
oozgenur Mustafayigitvebeytugannesi falin devamina tamam da tartisma bozusma olmasin aileler arasinda ya valla psikolijim bozuldu o yuzden ilac kullanmaya basladim 😫
Miamiamii Mustafayigitvebeytugannesi kız bıraktım fal bakmayı o an içimden geldi yazdım normalde bakmıyorum artık 😂
Mustafayigitvebeytugannesi oozgenur canım ya kıyamam boşver üzülme takma sen herkes kendine yakışani yapar. Sonra suçlu sen olursun.