cookiemonsterr Kızlar hastaneden çıkıp otobüse bindim tam ilerlerken hareket etti karnımı tutunma demirine çarptım bir şey olmamıştır değil mi ya otobüste olduğum için anlamıyorum hareket ediyor mu 🥹
Catsofmom cookiemonsterr Kuzum karnının 7 kat içinde bebeğin su dolu bir kürede. Darbeleri hissedemez üzülme 🥰 Allah korusun kuzunu
Fatmaalbay Allahın izniyle bişey olmaz korkma bende aynısını yaşadım doktoruma sordum korkma birşey olmaz dedi
cookiemonsterr Fatmaalbay hareketlerini hissedersem mi rahatliyim peki nasıl anlayabilirim iyi olduğunu 🙄
Catsofmom cookiemonsterr kaç haftalık kuzum yavrun. Normalde hareketlerini hissediyorsan soğuk su ya da çikolata yiyip sola uzan 🥰 daha çok ufaksa çocuk sarsılmamıştır bile
cookiemonsterr Catsofmom 33 haftalık canım bir de doktor da tam çarptığım yerde ultrasonda kafa bölgesi vardı ondan da panik oldum 🥲
cookiemonsterr Melodimm maalesef endişeleniyorsun dediğin gibi Canm sağlıkla gelsinler de inşallah 🙏🏻
Fatmabltc Ben o kadar dikkat ediyorum ama oğlum çok hiperaktif 4 yaşında çok vuruyor şükür daha bişey olmadı