Nesmus 20+4 deyim erkek bebek sahibi olacağım inş midemde ekşime ve yanması hissi yasıyorum ağzımda da değişik bir tat var hanımlar sizde mi böyle bi çaresi olan var mı nolur yardım edinnn
Irmakdkm Nesmus bende 16+1 im erkek bebek annesi olcam inşallah benimde şuan felaket yanıyo ağzımda bi değişik tat :/
Kanarya Nesmus elma yiyebilirsin kısa sürede olsa rahatlatıyo :) doktorunda paylaşırsan şurup verir, daha iyi olur
Aysesare Nesmus Gaviscon yazdı doktorum ☺️☺️ Maşallah çok iyi geldi diyebilirim günde 3 kez kullanıyorum sütte işe yaramamaya başladı bir müddet sonra maalesef 🙄
SeGaTrkmenolu Pek çaresi yok canım ben elma süt bunlar midemi çok rahatlatıyor bide asitli paketli gıdalar yeme onlarda çok yapıyor
Dry_tnc Nesmus 19+4 teyim bende de aşırı mide yanması oluyor gaviscon biraz rahatlatıyor ama senin için doktoruna danışman daha iyi olur.
Ozderr Nesmus evet bende öyleyim benim önceden de vardı gebelikle çok daha fazlalastı doktoruma sordum napabilirim diye gaviscon verdi anında kesiyor mide yanmasını sende bi doktorna sor canım Eminim verecektir