Dilek1903 Biz Alparslanda karar kıldık şuan çok fazla var neden Alparslan filan diyen çok var ama biz sevdik ve karar verdik 💙
Mustafayigitvebeytugannesi Dilek1903 bende 2 ay önce doğum yaptım ikinci oğlumda Göktuğ çok istiyodum başka koyduk buda erkek olunca eşim beni kırmadı Göktuğ koyduk ve sonradan öğrendik çevremizde çok varmış. Yanına Uras istedim eşim sevmedi o ismi 😊
pelinden Dilek1903 önemli olan sizin içinize sinmesi hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 😊🙏🏻 biz de Eren Uras koyacağız yorumlara baktım Uras sayısı fazla 🙈💙
Bet1 Dilek1903 içine ne siniyorsa daha sonra duyduklarin sinmiyor zaten kuzum gayet güzel bir isim 💙 biz de yağız koyucaz nasipse ilk oğlumuz yiğit 💙
afyonluanne03 Sizin içinize sinmesi önemli kim ne derse desin. Biz de Göktuğ İlter koycaz inşallah. Göktuğ da çok konulan isim. Tek isim istiyorduk ama ileride sınıfında Göktuğ çok olursa diye yanına İlteri ekledik inşallah çocuğumuzda beğenir 💙☺️
Burcu3509 64Demet64 ilk oğlumun adı Uras bunun belli değil erkek olursa Ahlas yada Ayaz kız olursa Umay koyucaz 😊
Dilek1903 pelinden teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏aynen öyle ismi fazla koyan var diye istediğimiz ismi mi değiştirelim yani 😂😂
Dilek1903 Snmkrby1_ amin inşallah hepimizin bebişi sağlıkla gelsin bende tek isim taraftarıyım en güzeli 🥰