Sunshine__ kariyerdeyaparimbebekte22 Bazen unutuyorum ağrıdığını oturduğum yerden kalkarken bi acıyo 5 dakka kendime gelemiyorum valla
Sunshine__ kariyerdeyaparimbebekte22 öyle yapıyorum zaten hayattan bezmiş gibiyim normal de çok enerjik biriyimdir şimdi evin içinde bile hareket edesim gelmiyo 😞
Selin356 Sunshine__ geceleri uyuyamama ve kuyruk şokumu ağrısı makata vuran bır ağrı oluyor bende de 17 haftayım acaba üşütüyor muyuz neden oluyor ki
Sunshine__ Selin356 vallahi ben üşüttüğümü sanmıyorum burası aşırı sıcak bide üşütsek falan başka şeyler de yaşarız
Sunshine__ Bide kızlar popomuzdan iğne vurulduğumuz yer varya benim ayakta çok kalırsam yada hep aynı pozisyonda yatarsam orası çok ağrıyo ağrısı belime kadar vuruyo sizde de hiç böyle bir şey oldu mu
Sunshine__ kariyerdeyaparimbebekte22 Annelik zor işmiş be daha rahmine düşünce bebek başlıyormuş sıkıntısı stresi benim ilk gebeliğim çok değişik şeyler yaşıyorum valla duygu değişimi olarak da hormonlar olarakta ama çok güzel bir duygu 🤭
kariyerdeyaparimbebekte22 Sunshine__ Evet aslında çok güzel anlar yaşıyoruz Benimde ilk hamileliğim. Biraz fazla duygusal geçiriyorum 🤣
Sunshine__ kariyerdeyaparimbebekte22 Aynen öyle canım konuşuyorum onunla oda cevap olarak tekme atıyo çok güzel 😁🤭
kariyerdeyaparimbebekte22 Sunshine__ Hareketleri nasıl Benim bebeğim bir gün çok hareketli diğer gün daha az hissediyorum hareketlerini
Sunshine__ kariyerdeyaparimbebekte22 Benimde öyle geceleri normale göre daha çok hareket ediyor sabahları çok nadir
Ahmetinnannesi Hamileliğimin balayını yaşıyorum şu an çok şükür bı şikayetim yok 😍 sadece bazen bebeğimin hareketleri azalıyor 2 3 gündür pek hissetmiyorum o endişelendiriyor