Limonannesi https://www.cartersoshkosh.com.tr/urun/erkek-bebek-kategoriler-bodyler-layette-erkek-bebek-5li-body-889338673502 bayanlar bu badiler uygun mu daha önce hiç fiyatlarına bakmamistim 😊
Chan Limonannesi Önceki fiyatlarından cidden inmiş. Yedilisini daha dün 220 gibi fiyata gördüm. Genel olarak uygun bir fiyat değil tabii :)
ZeynepEdaa Limonannesi yani indirimli hali bile bizim butceyi biraz aştığı için bana indirim varmis gibi gelmiyor pek 😄 bütçe meselesi tabi ki Nasil içinize siniyorsa ☺
Mervekaya Limonannesi bundan alir 3 tane cocugu bile buyutursun. Yikar yikar giydirirsin yipranma eskime olmaz. Ama 3 5 liralik alirsin bi süre sonra giydirilemeyeck hal alir. Imkanin varsa al. Ikinci ucincu cocuk dusunuyorsan onlar da da kullanırsın
Limonannesi Alışveriş için erken aslında ama indirim varsa alayım diyordum ozaman fiyatları takip etmek daha mantıklı 😊
Mervekaya Limonannesi evet imkan varsa eger her bebegin gardrobunda bu markadan bir kac parca olmali ozel gunler icin 😁erkek 3 lu 4 lu takimlari falan cok guzel
Marpling Limonannesi şunu söyliyim pahalı olsa bile değiyor.kullandıklarımda en rahat kuması en güzel ve kullanışlı olan . Tulumlarda femuarlı alın alt degıstırırken çok rahat
Yalinn8 Limonannesi carters i cok begendigim ve tercih ettigim icin iyi indirim diye dusunuyorum, kaliteli ve organik, butcenize uygunsa guzel düşmüs fiyat😉
Lil Limonannesi trendyolda aynısı 180den sepette indirimle 117 ye iniyor, aenin gönderdiğin baya uyguna geliyor 5 parça 100 lira. Ama trendyolda %60 pamuk %40 polyester yazıyor haberin olsun 🤗 Bu arada trendyolda başka butiklerde de aynısı daha indirimli olabiliyor üstün körü baktım ben link burda ☺️https://ty.gl/ylcvu0p1
Yalinn8 Limonannesi evet evet, cunki bi tik yuksek carters, gecen hafta kiz icin 5liyi yanlis hatirlamiyosam 180 e aldim, iyi dusmus simdi
Mavi20 Limonannesi çok kaliteli marka fiyatına değer ama yine de almam uzun süre giyemeyecek. H&M den aldım 79 tl olan 5 li takımı 25 liraya aldım. En azından içim acımadı alırken. 🤗