Daisyy Arkadaşlar bi önerisi olan var mı? Sabah kalktım elma muz ve süt içeyim dedim daha tabağı bitmeden ağzıma doldu koştum lavoboya. Uyudum rüyamda çorba gördüm. Ne çorbası olduğunu söylemeyeyim canı çeken olur. Uyandım o çorbayı yaptım daha kase bitmeden ağzıma doldu lavoboya koştum ama ne koşmak yetişemedim yerlere çıkardım. Normalde böyle olmazdı kusacağımı anlar giderdim hatta saçımı toplardım önce sonra öksürür çıkarırdım. İlk defa böyle elim ağzımda koştum. Sonra ıhlamur kaynattım daha içerken midem hareketlendi. Yarım saat sonra safra ile onu da çıkardım. Şu an midem boş bugün ne yediysem kabul etmedi midem. Bildiğiniz bugünü aç geçirdim. Çok zor geçiyor çok 😢
Haticeozturk Daisyy Allhim.yardimcin olsun ilk aylar oluyi bende reflu var birde tetikliyo daha fazla oluyo zor dikkat et kendine
Aysesare Daisyy Bu haftalarda bende öyleydim masadan yemek yiyerek kalkıyordum midem de 1 dakika bile durmuyor tuvalete koşuyordum 🤦🏻♀️ Böyle günde 5 kez kustugumu biliyorum 🙄 sonrası malum hastane yolları serum desteği
Gltenn Merhaba canım malesef ilk aylar sanırım hamilelerin bir çoğunda oluşuyor kaçıncı haftadasın acaba ?
Daisyy Gltenn 8. Haftadayım canım böyle olduğum zamanlar oldu ana son 10 gündür iyiydim. Kusuyordum ama genelde sabah 1 kere. Bugün bildiğin midem istemedi hiçbir şey böyle olmamıştım hiç. Daha tabağım bitmeden lavoboya gitmeye imkanım olmadan ağzıma dolduğu hiç olmamıştı 😐
AlininAysesii Bugün ben de çıkardım ilk defa 😭 5 hafta boyunca bulantı oluyordu yalnızca halbuki. Bezdim ☹️
Gltenn Daisyy anladım canım istersensabah uyanır uyanmaz çubuk kraker ye tuzlu olanından özellikle sabah bulantılarına kesin çözüm bide bulantın olduğu günlerde şakın karnını çok doyurma aç kalma ama az ye bu dönemleri anca bu şekilde atlatabilirsin
Daisyy Haticeozturk 8 haftalığım bulantı kusma oldu ama son günlerde 3 kere kustuğumu olmamıştı yani. Bugün midem hiçbir şeyi kabul etmedi
Minnakfasulyem 13. Haftadayım tam bi hafta önce artık bitti bulantılar kusmalar oh rahatım derken bu hafta yeniden başladı eskisinden daha şiddetli :( artık bitse bu bulantılar kusmalar da bizde hamileliğin tadını çıkarsak
Aysesare Daisyy doktorlar genelde 4- 5 kez kusma olduğunda serum için gelin diyor vücut susuz kalabiliyormuş, bebeğin suyunda bile azalma görülebiliyormuş o yüzden halsiz kaldığınız için bence gidin iyi gelir . Çok geçmiş olsun 💕😘