Tetty Hamileyken saç kesilmez diyorlar sizler ne düşünüyorsunuz Hamileyken saçlarını kestirenler var mı acaba
Angela00 Tetty ben kestirdim çevremde de herkes kestirdi o tarz bi batıl inanışımız yoktu ama sizin varsa kendine çekersiniz bir şeyleri kestirmeyin :)
Ulviyya-25 Tetty ben ilk 3aylıkken kestirmiştim,doğuma az kaldı yine gidip kestiricem))boş inançlar bence.söylemeyin kimseye,kestirecekseniz sessizce gidip kestirin.
Elfakca Tetty o kadar çok kişi kesilmez diyor ki bende bekleyenlerdenim 😅 kestirmiycem ama dinî açıdan bı sakıncası yok sadece batıl bı inanç
Eybikk Batıl inançtan hariç hamilelikte saç kestirmemeyi asıl önermedikleri sebeb saç kesildikten sonra vücut kesilen saçı uzatmak için vitamin ve minerali oraya yoğunlaştırdığı için , yoksa diğer eski söylemlerle alakası yok .
Ebus2045 Tetty ben doktora sordum bunu canım saç kesilmemesinin tek sebebi saç kesilince saç canlanmaknicin vitaminleri alıyormuş. Ondan kaynaklı bı söylenti bu isteyen kestirebilir demişti. Boyayide saç dibine gelmicek şekilde yapılabilir dedi.