Cey53 bebeğim emerken uyuya kalıyor ve 1 saat falan uyuyup yeniden uyanıyor yeniden emziriyorum. bebeğim 11 günlük oldu. emerken uyuya kalmamasi için elimden geleni yapıyorum fakat pat hemen biraz emip uykuya kalıyor hiç anlamıyorum duyuyor mu doymuyor mu 🥴🥴
Bircandeniz Cey53 çenesine alttan vurduğunda emmezse hemşire ayağına baş parmağımızla baskı yaptırıyordu o zamanda emmeye devam ediyordu. Az emdiği geceler bizde öyle yaptık
mnli Cey53 sana tek önerim emerken uyuyakalmasına izin verme çek memeni uykuya dalıyorsa çok sıkı tuttuysa parmağını araya koyup ayırabilirsin benim çocuk doktorumun ilk uyardığı noktaydı ilk kontrolde çünkü öyle alıştığında uykuya dalmak için hep meme isteyecek ilerleyen aylarda tam yatağa yatırcaksınız uyanacak memeden keserken öyle uyumaya alıştığı için uyku gerilemesi yaşayacak vs vs ta 2-2.5 yaşa kadar bu durum sorun olarak devam eder sana
Cancan2 Günlük 5-6 kez sadece çişli bez alıyorsan doyuyordur canım, uyandırmak için çenesini gıdıkla öyle emmeye devam ediyor bir de elinde ıslak pamuk olsun emzirirken boynuna kolunun altına sür o zamanda uyanır
Cey53 Cancan2 cisli bez ve kakasinda sorun yok çok şükür kilo alımı da gayet iyi ,🤲 söylediklerinizi yapıyorum ama bana mısın demiyor yatıyor 🥴🥴
Cancan2 Cey53 bezinde sorun yoksa doyuyordur canım, ben başta çeşmeye gidip yüzünü yıkıyordum uyansın diye öyle dene bir de