GlinGlerAs Varmı bulan? 32 haftalık hamileyim şimdiye kadar çatlamadım 12 kilo aldım sıkıldım hergün yağlanmaktan kremlenmekten almadığım ürün kalmadı hergün farklı bişey sürüyorum umarım boşa değildir
goncacan GlinGlerAs bende gunde 2-3 kez lierac kullandim canim 37.haftadayim 17 kilo aldım ve catlamadim.
caglademir GlinGlerAs ben tamamen yapisal olduguna inaniyorum. Bugday tenliyim, yagli bi cildim var ve fazla kilo almadim. 35. haftaya kadar catlamama sebebim bence kremler degil bunlar
Kekmez GlinGlerAs ben neler neler sürdüm lierac mustela zeytinyağı badem yağı cilt peelingleri yaptım aklınıza gelebilecek her çeşit şeyi denedim sonuç hüsran feryat figan kalbim 😂
marven GlinGlerAs ben de 3. aydan sonra basladim bol su bi kutu vazelin bi sise badem yagi 🤣 ama ben zaten dizlerimin arkasindan belime kadar ortaokulda çatlamıştım 🙁 sadece karnimda o kocaman pembe yariklar olmasin diye seyapiyorum teyzelerde yengelerde olan 😀
Ceylanim marven kiz teyze yemge deme valal bendede var 😭😭😭😭 son imi hafta kala urtiker olmustum o kadar krem falan filan cop oldu 😭😭😭😭 bayaga bednede var yani 😭😭
Aysaa12 marven ya bende o dönemde çatladım acaba neden ya hiç hoş bacaklarım olmadı o kadar kilolu da değildim yani 🤔🙄🙄
busralivaa en pahali kremleri kullanan bi cok tanidigim çatladı, hiç bi şey kullanmayan ablamda 3 cocukta tek bi catlak yok masallah. insallah ona cekmisimdir😌 mantikli olan bol su icmek olursa onun faydası olur
nscaslan3437 Genetik o bence 37 haftanın içindeyim daha yok çok şükür krem aldım tabi ama bi paket aldım yarim bile olmadı aklıma geldikçe sürüyorum
Agg0207 37. Haftama geldim çatlamadım daha ama akşamdan beri çok fena kaşıntı olmaya başladı çatlayabrim her an nemli tutuyorum cildmi devamlı frei öl kullandım ben uni mom çatlak yagı biomarks krem bazen bebe yagı sürdüm günde 2-3 kez devamlı yaglandım
Nil89 37.haftamdayim ve hic catlagim yok bi arkadasim 30 haftalik ve inanilmaz derecede catlagi var genetik olabiliyormus doktorumuz oyle soyledi yaglar kremler en aza indiriyomus tamamen catlaklari onleyen yada hic catlatmayan bir krem yok demisti bilginiz olsun biraz bunyeyle alakali bisey sanirim.
Simay1905 Ben arada aklima gelirse eczaneden aldigim yagi kullaniyorum ama cok nadir kullandim simdiye dek yani bisey kullanmadim da diyebilirim catlagim falan yok bence kasmamak gerek, catlayacagi varsa catlar ne sursen de.
marven Ceylanim ben ilk haftalarda esimin teyzesini gordumde gozlerimi nasik actiysam saskinliktan eve gelince kremlere bolendim daha cinsiyetini bile bilmiyodum cok kucuktu 😂 bendeki catlaklar kucuk yarik parlak parlak gobegimde catlarsa oyle olur sanmis5im 😂
marven Aysaa12 ben birden 10 kilo verdim ama ondan once de catlamisti zaten 55 ten 47 ye falanndusmutum ben de anlamadim arkadan cok kotu gozukuyo bacaklarim hele denize girerken o kalçalarim bide gobekteki o kocamanlar olursa artik küserim kendime 😂😂