yuem_raak Alpveannesi valla aslında aslan burçlarını hiç sevmem ama galiba aslan olcak😂😂 22temmuz😂😄😂😂ama evlat çok başka tabi aslanları da sevdirecek yavrum benim😍
GkeCanKaran yuem_raak bnce aslan burçları süper bi burç duygusal,merhametli içten oluyorlar ☺ Kız olursa süslü olur erkek olursa çapkın 😁
yuem_raak GkeCanKaran şansa benim etrafındaki aslanlar hiç öle değiller çok kurnaz sinsirellalar keşke senin dediğin gibi olmasalardı da bende sevseydim ama yavrum inşallah sizin oradaki aslanlar gibi olur😍😄😍😘
GkeCanKaran Ddmyvz bizim babada boğa 😁 aslanla boğa biraz zor anlaşıyor ama babamız 2 aslanın arasında kaldı yapacak bşy yok 😁
Melmel Serapylmaz Koç burcu hazır cevaptır.. kin tutmaz.. ama boğa Burcu kin tutar.. çok şakacı değildir alıngandır...🤗🤗
Melmel Alpveannesi tamamen tesadüf.. asında bu üçüncü çocukta süpriz oldu... üçüncüyü hiç düşünmüyordum...
GkeCanKaran yuem_raak ya ben aslanım belkide yükselenlerden kaynaklanıyodur bnm yükselenim başak☺ Herkesi kendim gibi biliyorum hayırlısı olsun inş ☺ Herşeyi burca göre yorumlamamak lazım işte eğlencesine ☺☺☺
Denizim ozdenarda ne guzel😍 ozaman yakin zamanlarda dogum Yapicaz😊 4temmuz bizimki kismetse 15+1 haftaligiz
EbruEgemen1123 Koç büyük ihtimalle 😊 erken gelip Balık olursa şaşarım. Geçen okudum daha yeni koç kızı uğraştırcak beni sanırım. Ben aslan burcuyum uyum olarak sürtüşmeleriniz olabilir yazıyordu. Azcık tırstım 😂
GkeCanKaran EbruEgemen1123 koçla aslan anlaşır☺ Bnde aslan burcuyum en yakın arkadaşım koç☺ Kişiden kişiye de değişebilir.