Deletedmom_116 YuvarlanamayanPaanda 😂😂Hah oda aynı olmuş ışığı giren çıkış yapmış sjsj doğsun su bebede gerisi gelirse şükür Allah büyük
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_116 askıyamı alındı kendı derdimden onu unuttum ben en sonra bir kaç.güne çıkaz demişti çok şükür iyi
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_116 çıkar çıkar mecbur çıkacak bacım ya benım aklımı karıştıran bişi var be ben doktora demeyi unuttum ben geçen hafta acile gittim serum taktrdım kötüyüm ve o zamanda 6+4 kese gözüktü ee bu günde aynı dedi 6+4 ama beb3 de gözüktü
Deletedmom_116 YuvarlanamayanPaanda geç dollenmedir kuzu öyle olunca atmamistir haftasını Sen arayı açmadan tekrar git
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_116 6 temmuzda gel dedi o zamann hastanedeyim dedi geç dollennme olarak 1 hafta geriden diyorlardı hep 2 kez gittim ikisindede 1 hafta geridendi şimdi 2 hafta geri oldu aman kalbini duydum ya sorun değil zahar gerisi
Deletedmom_116 YuvarlanamayanPaanda Aynen kuzu bebek daha yeni oluştuysa sorun yok merak etme Kalbinde atıyormuş çok şükür Bebişle beraber gelişir 🌹
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_116 hayırlısı olsun çiçeğim insallah bebiş gelişir sen bir hayırla kurtulsaydınya ben oğlumda 39+4 e kadar zor dayandım artık halim kalmamıştı
Deletedmom_116 YuvarlanamayanPaanda Dayanamiyorum zaten Cildircam az kaldı Ama Gelmiyo olmuyo napcam bilemedim
H1z2a3 YuvarlanamayanPaanda he yok ben gram anlamam bu işten öyle espiri yaptım 😂🤣 bebek bile kendini bilmiyor onlar cinsiyet söylüyor😅
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_116 sıcak duşa giriyormusun kuzum böyle oturabilwceğin leğen tarzı bişi varsa içine otursan belki faydası olur
YuvarlanamayanPaanda sevaldqn1 aminn güzelim hepimiz hep multu huzurlu hayırlı ve sağlıklı bir hayat geçiririz insallah 🌹♥️