Aleynaaaaa Kızlar herkese merhaba 🤗 Ben 39+2 haftalık gebeyim ve düzenli olarak sancılarım ve ağrım var ama açılmam olmadığı için normal doğumu bekliyoruz. Rahim açılması için içtiğiniz bir çay yada yediğiniz herhangi bir meyve falan var mı? Birde yaptığınız egzersizler hangileridir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🥰
EsraDamla1 Aleynaaaaa öncelıkle hayırlısıyla kucagına almak nasıp olsun ınsallah bebısını canım gunde 3-4 adet hurma tüket cok faydası var acılmaya hatta adet sayısını bıle gecebılırsın sonlara geldıgın ıcın☺️
yesilkahve Aleynaaaaa ahududu yaprağı çayını öneririm, ananas da işe yarıyor demişlerdi ben denemedim ama yarar. Bol bol squat yap, duşta sıcak suyun altında yapmaya çalış. Korunmasız ilişki yaşayın. Ben yerleri çömelip siliyordum ki açılmam olsun 😄 onu da öneririm. Merdiven çıkabilirsin ama bacaklarını aça aça
Cicegim38 Aleynaaaaa benimde 3 cm acilmam var fakat sanci yokkk gece giriyor ansizin bi ama duzensiz sinsi sinsi baskada yok 38+4 bu hafta gecen hafta sen haftaya dogurursun dedi cocuk cok assada dogum pozisyonunda fakat sanci yok doktor suan sancin olsaydi seni doguma alirdim dedi gecen hafta bakalim bu hafta ne dicek valla ben merdiven cikip iniyorum squat yapiyom evde binanin merdivenini seke seke inip cikarken nefes alip vererek 2 li cikiyorum sonra tekli belkide onlar acilmasina sebep oldu dene istersen
Cicegim38 Aleynaaaaa yurumedim zaman evee oldum zaman genelleme evde oluyorum aksam yatmadan 10 dakika aradaki binanin merdiveninde inip cikiyorum ama nie yatmadan once bilmiyom 😂😂 ama sende dene belki acilir
TugSozTan Merdiven çıkmak hurma ananas yemek bi de ahududu yaprağı çayı var o işe yarıyor demişlerdi gebe okulunda.
4bebeannesi Ben 40 haftalik oldum, 4.normal dogumum olacak, hurma ahududu yapragi cayi, yuruyus, sicak duş, squat hepsini yapiyorum ama hic gelesi yok kizimin🙄🐣
Aleynaaaaa 4bebeannesi bu kızlar çok nazlı çıktı yaa😄 erkek geç olur derler şimdilerde tam tersi oluyo neyse sağlıklı olsunlar da inşallah bekleriz napalım 😅
Aleynaaaaa Cicegim38 aynı şeyleri bende yaşıyorum şuan haftaya haftaya diye diye 2 haftayı da geri de bıraktık bakalım 😅 hayırlısı olsun inşallah hepimiz için 🤗
4bebeannesi Aleynaaaaa aynen bizdede tam oyle oldu ogluşlarim 40diyince dogdular ama kizim 41 de dogdu bu kziimda oyle olacak sanirim🌺
Cicegim38 Aleynaaaaa beni yatişa aldi kontrolum vardi alttan muane etti 5 cm acilma var sanci yok suni sanci verdiler dua edinnn lutfen korkuyom 🥹🥹🥰 38+4
Tugce0142 Aleynaaaaa valla ben her yolu denedim ama bi türlü açılmadı maalesef 40. Haftada zorunlu sezeryan oldum inşallah sizin öyle olmaz