MedineDoru merhaba güzel anneler doktor bana 14 haftada erkek dedi ve bütün yakınlarımıza sölemiştik şimdi 17 +4 kız dedi görmekde zorlandı hatta alttan baktı başına gelen varmı 🙈başka doktora gitsem mi acaba😳
Zeynepp1011 MedineDoru banada 12de kız dedi 14. Haftada erkek dedi ama pipiyi gösterdi artık ne kadar doğru belki kordondur güvenmedim yarın özele gidecem.
Aysee1123 MedineDoru 3 hafta sonra falan detaylı zamanınız geliyor isterseniz onu bekleyin, isterseniz öncesinde gidin ☺️
mihrimacan MedineDoru cidden anlamıyorum ya madem emin değil ne diye size söyledi ki çok sinir oluyorum böyle Doktorlara insan ister istemez heves ediyor ona göre alışveriş yapıyor akrabalar hep öğreniyor inşallah gönlündeki olur canım
MedineDoru Aysee1123 evet orada kesin belli olur haklısınız herkese söylemiştik cinsiyeti üç hafta şimdi nasıl beklerim🙈😂
bnc Tekrar detaylı ultrason da baktırın cinsiyetine 🙂 kordon bazen yaniltabiliyor ama bizim doktor ikisininde ayrı olarak gözüktugu resmi yakalamisti ben de 14+0 da öğrenmiştim erkek olduğunu ve değişmedi 💙
Aleynacamoglu MedineDoru Yaa inşallah gönlüne göre olur benim bebeğimi detaylı ya kadar 2 doktor kız tahmin etti detaylı da erkek olduğunu öğrendik🥲💙