Yagmurr1 Kızlar 20 haftalığım bi tane mutfak halım var baya kirlenmiş yıkasam bir zararı olur mu sizce kendimi çok kasmadan dinlene dinlene yapsam
aysenur30a Yagmurr1 kız delimisin bişey olcak ayağını üşütcen suda, ayağın kayacak bişey olcak Allah korusun. Risk almayın şöyle şeylerde ki yapma da zaten ben 18 haftalığım halsizlikten ölüyorum ev işi bile yapamıyorum sen halı diyorsun 😰
Mutluemos Yagmurr1 35.haftadayim ben kendim yıkadım hali yıkamaci yok ilcedeyim keşke olsaydı annemlere söylemeye utandım kendim yavaş yavaş yıkadım varsa hali yıkama gönder gitsin
Bebekliannee Yagmurr1 ver yıkamaya gitsin su deterjan parasıyla aynı. Bende dün verdim halıları. Yolluklari da bir cesaret makinaya attım . Onu bile keşke yıkamaya versseydim dedim
Alprslnbal Yagmurr1 benim mutfak halım ince çokta kirli değildi beyaz sabun sürüp sonrada fırçalıyorum çabuk durulanıyo zaten bi saat sürmüyor o yüzden elimde yıkıyorum hep o bile belimi ağrıtıyo ama senin halın büyükse ağırsa ya eşin yıkasın yada yıkamaya ver gitsin hiç riske girmeye değmez