Ceydadefne1 reinamm vala canim ben her gitigimde asagidan bakiyolar istemsizce kendini kasiyosun ama yapandan yapanada fark oluyo
reinamm Ceydadefne1 vala o çatalın görüntüsü bile beni çok geriyor. Gerçi suda doğum düşünüyorum ama yine de alternatifllere bakacam🤔
Mustafaninannesi imera_ferammm53 ulkemizde su an yasak tabi bu gibi durumlar elde degil cunku gayri mesru cocuk durumlari oluyo ve hastaneye gidip nasil dogurtmadiklari cocuk icin evrak istenebilirki haliyle evde dogum olunca polisler devreye giriyor diye biliyorum
imera_ferammm53 Mustafaninannesi dediğim gibi sadece gördük nasıl ilken uygulandı çok fazla bilgim yok hukuki yönden doğrudur birşey diyemicem
minigin_annesi Mustafaninannesi Benim kayinvalidem evde 9tane bebek dogurmus hepside sapasaglam masallah 🤪🙏ebeside kendi eltisi olmus hic bur sikintida yok tatlim😂
Selenaygur Reshaa yasak degildevletten talep edip evde dogum yapabiliyosun ebeler gonderiyolar ama cok tehlikeli herhangi bisey olursa evde mudahale cok zor bu acidanda dusunmek lazim.