Elanurgonultas 12+6 haftalık hamileyim bebek bezi stoğu yapmak istiyorum malum her geçen gün fiyatlar artıyor. Hangi bebek bezlerini kullanıyorsunuz sızdırmayan pişik yapmayan?
Feyzaclk Elanurgonultas yeni doğan için slepy naturali öneriyorlar hem boyut olarak kücük oldugu icin digerlerinden. Ben yanlışlıkla slepy extra stoklamışım gebeliğin başlarında umarım sıkıntı yaratmaz😔
MMelissaaa- Elanurgonultas Molfixle başladık onunla devam ediyoruz bizde pişik yapmadı. Ama çok stok yapmayın 1 numaradan hemen 2 ye geçiyorsunuz. Biz 1 numaradan 300 e yakın harcadık. 2 numaradan 240 lı almıştık bitmek üzere o bitince 3 e geçeceğiz 2 de çok gitmiyor
hulya1406 Elanurgonultas bir kızım var 31 aylık molfix kullandım hep.Bir kere sleppy aldım pişman oldum hemen taşırdı kullanmadım.Tekrar gebeyim yine molfix aldım.Tavsiye ederim çokta alıp stok yapmayın elinizde kalmasın.Belki stok yaptığınız bez bebeğinize iyi gelmeyecek.
Mamacita1 Elanurgonultas Prima premium care ve molfix kullanıyorum şimdilik pişik falan yapmadı ikisi de
mnli Elanurgonultas çok stok yapmayın en iyi bez bile bazı çocuklara uymuyor ben oğlumda başta prima sonra sleepy kullandım şimdi bebeğe de prima 1 ve 2 numara aldım sadece ıslak mendil de sleepy yeni doğan aldım