Pink05 öyle mi teşekkür ederim yorumunuz için benim de dün kontrolüm vardı Gülsün hanımı gördüm pozitif sıcak kanlı görünüyordu selma hanımın yapısı biraz öyle galiba beni nstye gönderdi son randevu saatine almıştım randevumu ben buralardayım sen git gel dedi çıktım nstden baktım dr yok bekliyorum bi hamile bayan geldi kayıttakı kız size selma hanım bakacak yemeğe çıktı kendisi 1 saat sonra gelir dedi😳 asistanı da orda hiç bilgilendirme fln Yok hamıle bayan gelmese yemeğe çıktığını bile bilmicem neyse biraz bekledikten sonra bari boşuna beklemim Doğum sonrası odaları gezim dedim ki kolidorda karşılaştık sonucu gösterdim.Benim için elinin hafif olması ameliyatı güzel yapması önemli o kadar yazdım sezeryan olan var mı diye selma hanımda kimse cvp yazmadı maalesef ben de kararsız kaldım gülsün hanıma mı geçsem diyorum bi yandan da 34 haftalık oldum kafam karışık 🤷♀️dün hastane baya sakindi odalar boştu hep Doğum yapanlar oda konusunda şanslıydı önceki randevumda odaları gezmek istemiştim hepsi doluydu gezememiştim sadece camsız oda boştu o da iç daraltıcıydı 😒 süit oda mı tutsam diye düşündüm o odayı gördükten sonra kalınası değildi hiç ama camlı normal odalar güzelmiş. Masa da olsaymış odalarda daha güzel olurmuş ama 😒 Dün selma hanım ve gülsün hanım nöbetçiydi gece Doğum yapan oldu mu acaba 🤔