minikmucizeemaak crazymommy Burada acilde 2 aaate çıkmıyor sonuç canım akşam üstüne yetişirse oda yetişmiyor diğer güne kalıyor, Sağlık ocağı da diğer güne kalıyor bende onlarla beklemek istemedim :)
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Bırada dediğim bizim burada aşkım 😂 Bursa’nın ilçesindeyim ben dediğin hastanede değil, bir de sabırsızım beklemiyordum ben hemen çıksın istiyordum 😂
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Ben burda çok acilden memnun kalanı da görmemiştim oda beni etkilemişti ama hastaneden hastaneye de fark eder tabi
Deletedmom_85 minikmucizeemaak anladım kuzu ben geldim de çok sıra var ya. İnşallah verebilirim doktor ister kanı ins yoksa nanay
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Ayyy inşAllah 🌸 Haberdar et bizi, direk acilden almıyorlar mı doktor mu lazım illa
znkara Deletedmom_85 çam sakurada kan tahlili 2 saate çıkıyor inşallah alırlarsa tüp bebek olduğunu belirtirseniz belki yardımcı olurlar 😊
Deletedmom_85 minikmucizeemaak yok doktor odasına yonlendirdiler sıra numaraları var Tmam inşallah cinim