Deletedmom_85 Mucizemibekliyorum_ crazymommy minikmucizeemaak Sermec27 eylulmihrasmom Aysel_krdg Canlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür iyi ki varsınız🥰🥲🥳
crazymommy Deletedmom_85 Sende iyi ki varsın kuzumm İnşallah ‘ doğurdumm ‘ postlarımızı da görürüz 🥰🥰❤️
Azraa33 Deletedmom_85 yaaa çok sevindim Allah kucağına Almatı’da nasip etsin inşallah kaç yıldır bebek düşünüyordun. Eden olmuyordu
Deletedmom_85 Azraa33 sağol canım. 2 yıla yakın olacaktı işte ,sebepsiz infertilite hiçbir sebep yoktu
Eldgrn Deletedmom_85 hadi gözün aydın valla sessiz sessiz sonucu bekliyordum bende çok sevindim canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰😍😍
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 hadi gözün aydın dkdkdkkd ben sana demiştim demek istiyorum. En sevdiğim şeydir. BEN SANA DEMİŞTİM ❤🥲
NewMom__ Deletedmom_85 yaaaa çok güzel😂 ne dedin de yaptırdın kız bahaneleri bulduydum sana sabah kullansaydın hepsini😂😂😂😂
Deletedmom_85 NewMom__ midem bulanıyor ve kalp çarpıntısı var dedim. Kalp çarpıntısı kısmi doğruydu ama. 🥲 ayrıca gebelik şüphede var dedim sonra ver dedi işte. Zaten doktor yoktu asistanı mıdır nedir o vardı
NewMom__ Deletedmom_85 ohh iyi yapmışsın o çarpıntı heyecandandır😂 iyi ki verdin kan biz çatlayacaktık meraktan inşallaah güzel güzel artar değerlerin 🌸
Esra_Omer_21 Deletedmom_85 resmen şu cevabi alabilmek için bütün mesajlari tek tek okudum gozun aydin canım 😍
Havvaca Deletedmom_85 özel hastaneler 45 dk da sonuç veriyor çok da cüzi fiyata. Ben 70 liraya baktırdım mesela
myangelson Deletedmom_85 iyi çok şükür dedim sana daha cikmayanlarin içindedir o diye 😊 değerin çok güzel hayırlı olsunnn 😍😍😍🌷🌷🌷
hopefortomorrows Deletedmom_85 daha minicik demek 😊 Oy kıyamam. Hadi hayırlısıyla kesesini gördüğünde, kalp atışlarını duyduğunda haber ver 🥰
Deletedmom_85 hopefortomorrows inşallah Rabbım o günleri de gösterirse haber veririm tabi ki😊 çok sağol canım Allah razı olsun