Aysnrbtnn Herkese selam bir şey soracağım. Özel sektörde çalışıyorum 32. Haftada çalışır raporu aldım Şuan 37 haftalık oldum doktora kalan 3 ayımı yazmanızı istiyorum dedim normalde doğum öncesi 2 doğum sonrası 2 ay olduğu için ben bir ayı çalıştım o hakkımı doğum sonrasına istedim. Doktor otomatik sisteme raporun düşüyor benim yazmama gerek yok 37. Haftadasın dedi. Bu otomatik düşerse sisteme 3 ay olarak mı düşecek acaba bilginiz var mı ben anlamadım kafam karıştı yoksa 2 ay mı
BEAUTY28 Aysnrbtnn ben ilk gebeligimdede soguma 28 gun kalmis ciktim. Bebegimde ise 3gun kalmis cikicam insAllah. Ama tabiki 32 hafta yazilicak raporda.. :))) ben oyle yaptim ve yine yapicam
Busra4226 Aysnrbtnn 37. İnci haftada ısı bırakıp calısamaz raporu alıp ısyerıne vermen yeterkı doğum olduktan sonra hastane bıldırdigi ıcın kalan günlerin doğum sonrası iznine otomatik eklenıyor
acarsmom Aysnrbtnn bende 37.haftada ayrıldım otomatik olarak düşüyor merak etme mesela toplam 16 hafta izin hakkın varya 4 hafta çalışmışsın ya onu doğumdan sonra kullanıyorsun hiç kafana birşey takma 3 ay iznin olucak yani
Gumus25 Aysnrbtnn 37de ayriliyorsaniz 13 hafta izniniz başlıyor artık ekstra bir şeye gerek yok isyeriniz başlatır raporu
Pldzr Merhaba, 37. Haftada rapor otomatik olarak başlar ve 16 haftadır. Rapor başladıktan sonra çalışmaya devam etseniz bile maaş alamazsınız. Raporu 37.haftadan önce de başlatabilirsiniz ama kesintisiz 16 haftadır.
Aysnrbtnn Pldzr yani benim otomatik başlar doktor benim yazmama gerek yok dedi 4 hafta öncesinde çalıştım kaldı 12 hafta bu 12 hafta çalışamaz olarak gözükecek dimi bebeği çok küçükken birine bırakıp işe gitmek istemiyorum korktum biraz o yüzden 8 hafta izinli yazarlar diye 🙈
Aysnrbtnn BEAUTY28 benimde Şuan 20 gün var yeni ayrıldım izne doğum sonrası 3 ay izinim olur insallah
Busra4226 Aysnrbtnn mesela ben 37. Hatamda ayrıldım 38 haftalıkken dogum yaptım 15 hafta doğum sonrası kullandım
Aysnrbtnn Busra4226 süper o zaman 40 tan önce doğum bile yapsam haklarım geçiyor çok sevindim umarım bende çok geç olmadan doğururum doktorum yok bayramda bayrama kalmadan doğursam keşke
Seval2468 Aysnrbtnn 37 de rapor almana gerek sistem otomatik giriyor. Mesela ben ilk oğlumda 37 ye kadar çalıştım 37+5te de oğlum doğdu geriye 15 hafta 2 günüm kaldı onuda oğlumla geçirdim. İnşallah bu oğlumda o haftalarda dogarda izinlerim sonraya kalır
15072011-a İyi günler arkadaşlar 17 haftalik gebeyim 3 aylıktan bu yana doktor hamileligim riskli olduğu için heyet raporu verdi bayramda 3 saatlik bi yola ailemin yanına gitmek istiyorum doktoruma sordum gidebilirsin dedi amA eşimde bende tereddüt ediyoruz yolda bisey olur dye korkuyoruz kararsız kaldık fikir verebilir misiniz yaşayan falan var mı
bilgeeguler Aysnrbtnn merhaba aynı konuda benimde kafamda soru işareti kaldı. Raporunuz başladı mı direk ?