leyla_e34 ikiprensannesi__ ohh ne güzel Allahım sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah çantasını hazırlamak tatlış heyecanlı günlerdir biz 37 haftadyız çantamız hazır odasını yapmadık ama eşim gemici 6 aya kadar yanımzda olamıyor tek başımıza kalıcaz yanıma alıcam anne yanı beşiğe koyacağım inşallah artık 1 yaşında oda yapmayı düşünüyorum inşallah 🙏
ikiprensannesi__ leyla_e34 aminnn aminn inşallah canım benim hepimize 🤭 oda yapmak şart değil ya benim de oda yok ama dolap sart çünkü yer yok evde koyacak rabbim esinlede bebeginlede sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah
zeynozey ikiprensannesi__ 31. Haftamız bugün kıyafetleri yıkamaya başladım ilk renkliler makine de şuan🫶🏻 sonra ütülemece sonra bavul hazırlamaca 🌸
Minis122 ikiprensannesi__ bizim herseyimiz hazir 32+3 haftakigiz ultrasonda 34 haftalik.cikiyor. cantamizida hazirladik sayilir bir kac eksigimiz kaldi sadece
Minis122 Mucizem0405 siz siz olun. Daha erteleemyin sicaklar bastiyor iyice. Agirlasirdiniz. Ben 15 . Haftada basladim 32+2 haftakigim.bitti brnim hazirligim. Yikwdim utuledim cantasini hazirladim
Kubra2626 Kızlar bebek giyiminde tercih ettiğiniz markalar neler? Hamilelikten midir neden bilmiyorum oğluma hiç bişey beğenemiyorum kıyafet olarak. Önerileriniz varsa yazar mısınız?
Minis122 Kubra2626 veni anlattiniz. 😂😂 Bende vegenemiyorum e bebeğe gittim simdi 2 tane beyaz citcitli atlet aldim ciktim 😂😂 civildrnfe bisi begenemedim pek. Nornalagazalardan aldim 3 tane yenidogan
ikiprensannesi__ Kubra2626 benim marka takıntım yok kuzu ya ben pekte anlamam çarşıya çıkıyorum yeri kumaşı iyiyse alıyorum yani belli bir yerden almıyorum alan arkadaşlar yardımcı olur umarım
ISILTAN Hafta herşeyimiz hazır :) Lohusalıkta kullanma hayali ile dondurucuya hazırlık yapıyorum :) Hergün birşey yapıp koyuyorum :)
ikiprensannesi__ ISILTAN en güzeli kolay gelsin bende yapacağım bakalım kısmet olursa ama hemen değil daha var bize 😁
Rabiamesut01 ISILTAN yaa çok iyi yapmışsın bence bende başladım sarmalar börekler köfteler dolapta… eşimi de yaparken çağırıp anlatıyorum şöyle suya koyacaksın böyle yapacaksın diye 🤣
Kubra2626 Minis122 demek ki yalnız değilmişim. Bende öyle atlet akıp çıkıyorum. Çocuk doğacak daha doğru düzgün kıyafeti yok. Millet 3-6 6-9 bile almış şimdiden ben kaldım böyle😂
ikiprensannesi__ Zeynepikranur neee kız bu ne rahatlık doğuruncami hazirlican 🤣 kalk hemen başla eksik bitmiyor ki sürekli yenisi çıkıyor 🤣
ikiprensannesi__ Sinemm35 🤣🤣 bende almiyordum aslında ama bugün aldığımız şeyi yarın iki katı fiyata buluyoruz indirimde olanları aldım bayramdan sonra diğer şeyleri alacağım nasipse 💙 sende başla artık
Sinemm35 ikiprensannesi__ çok doğru nasipse temmuzda baslicam Eylül’de doğum nasipse hallolur tecrübe de var ilk çocuktan ondan bu rahatlık 😂
ikiprensannesi__ Gkee hazirlaman lazım artık hadi bismillah de başla Allah korusun erken gelmek isteyebilir yani vakitli gelsin inşallah 🤲
ISILTAN ikiprensannesi__ Yavaş yavaş yavaş yorgun hissetmediğiniz günlerde 1 çeşit yapıp koysanız yeterli inanın :) Kendimin ki son an aklıma geldi erkenden yapsaymışım keşke söylüyorum :)
Rabiamesut01 Kediler bende 30. Haftaya girince o hafta da hazırlayacağım herşeyimi senin gibi düşünüyorum doğum korkum yok inşallah da başlamaz 🫶🏻