Nesil43 Solante Pregna aldm mineralli hamileler için uygun diye hassa ciltler için uygun olmaya bilir ben tek kullanımda yüzüme alerji yaptı 4 gündür geçiremiyorm kaşıntı ve kızarıklık, kala kaldm tatilde eğer düşünen olursa göndere bilirim. Tek bir kere kullandım😔
yasminmom Nesil43 Merhaba nereden aldınız acaba sahtemiydi bende kullanıyorum şimdilik bi sıkıntı olmadı bende İstanbul’da olsanız almak isterim 🤭 Bee’o yüz güneş kremini deneyin birde daha doğal içerikli propolisli geçmiş olsun🌸
Ozalp19 Suheda48 solante kullanıyorum gebelik için özel olanlarda var ben pigmenta olanını kullanıyorum
yasminmom Solente pigmentayı önerdi doktorum lekelere de iyi geliyor içeriği temiz güvenle kullanabilirsiniz.🌸
Aecer Suheda48 yüzüm için la roche anti age olanı, vücut için avene 50 spf sprey. İkisi de temiz içerikli hamileliğimden önce de kullandığım ürünler
limoncicegimFO Suheda48 ınstagram dan kâinat eczane sinden şifalar sayfası var ordan alıyorum doğal ürünler
Fatmatopuz Suheda48 ben bugun doktora gittim canım benlerim çok olmuştu yayılıyordu doktor sen her güneş kremini kullanamazsın dedi SOLANTE pregna verdi sabah öğlen kullanacaksın sürekli dedi bakalım etkisi nasıl olacak
gunesinannesi_ Suheda48 Doktorum Solante Pregna önerdi annem de uzun zamandır Solante kullanır çok çok iyi bir güneş kremi var baya etkili
Babyykmz Suheda48 doktorum icerisinde sls v.s. olmamasi gerekiyor temiz icerikli olmasi onemli bu sebeple mustela tavsiye ediyorum dedi ben mustelanin 50 faktorluk olanini aldim. Bende nivea vardi fakat temiz icerikli olmadigindan gebelikte zararli
Hdemir1618 Sena__41 new well güneş kremi yüksek koruma spf 50+ (bu şekilde adı trendyolda) bu şekilde bulabilirsiniz. Beyazlık ,ıslaklık vs hiç bişe bırakmıyor. Benm hamilelikten dolayı lekeler oluşmuştu toparlamaya başladı
Lavitaebellaa Solenta pregnayı önceki hamileliğimde almıştım,çok yoğun bir yapısı vardı,hoşlanmadım. Doğum sonrası cilt doktoru lekeler için solenta pigmentayi önermişti,çok faydası olmuştu. Bu ikinci kutum,bu hamilileğimde bununla devam etmeyi düşünüyorum.
dilek6 Suheda48 doktorum solente hamileler olan kremi aldırdı hassasiyet olur hamilelikte diye bide leke olmasın diye verdi