anneoluyoruuumm16 Herkese günaydın. Neden gereksiz bir enerjiyle uyandım bilmiyorum ama bayağı enerjiğim🫣 ilk defa bu saatte kalktım normalde 12-1 öyle kalkabiliyordum. 14. Hafta bitiyor artık normale dönüyor muyum dersiniz
myangelson anneoluyoruuumm16 günaydın bu postun başlığını reklamdaki seda sayan sesiyle okudum resmen 😂😂😂😂
Birrrcan anneoluyoruuumm16 günaydın 🥰bende 14. Haftama kadar öğleye kadar uyurdun halsizlikten bulantidan ama 14. Haftamda her şey geçti duzeldi çok şükür şu anda 19 haftaligiz 🙏🏻😌
Youngmotherr anneoluyoruuumm16 ben de az daha uyumak istedim ama eşim 8de işe gitmesine rağmen 6 da kaldırdı beni 🥲 31+2 olduk şülür yataktan kalkamıyorum adam gelmiş sabahın körü kahvaltı hazırla geç kalıyorum diyor yahu 6da kalkıp 8de başladığın işe nasıl geç kalıyorsun 🤦🏼♀️
anneoluyoruuumm16 Sila66 kısıtlanmış aşkım 😃 nazar ettim hem şimdi uyucam öğlene kadar kafama bir ağrı girdi
anneoluyoruuumm16 Birrrcan ay maşallah darısı başıma inşallah. Hiçbir işimi tamamen halledemiyorum. Akşama kadar ne iş yaparsam o eve kimseyi kabul edemedim haftalardır. Canımız sağolsun
Birrrcan anneoluyoruuumm16 inşallah sizinde öyle olur az kalmış 🥰🙏🏻bende kimseyi eve davet edemiyordum bulantilardan evimde dahi duramiyordum evimin kokusunu aldım mi direk kusuyordum
anneoluyoruuumm16 Youngmotherr ahaha bende 6.30 da kalkıp kahvaltı hazırlıyorum her gün. Ama ben kalkamazsam eşim hiç kalkamaz 😂 o yüzden uyanfiramaz da