Selvigokce Kızlar iki gün önce üst üste iki gün sadece günde bir sefer olmak üzere koyu ve yoğun bir şekilde kanamam oldu doktora gittim bebeğin durumu gayet iyi Ama korkuyorum yinede başına gelen var mı 😔 2 aylığım
ikotrtn Selvigokce benim uzun bir süre kanamam oldu düşük riski yaşadım 1 hafta yatak istirahati 12 hafta prolaktin kullanımı ile şuan 22. Haftaya geldik
Asel777 Selvigokce selam evet bendede oldu 1aylik olduqumda doktorum ilaç yazdi ondan sonra şimdi kahverengi oluyo ara sira normal 3ayina kadar ev işleri yapma gununu uzanarak geçir ayağini yukseye koy biraz ağir seyler kaldirma 3ayina kadar butun hamilelikler riskli bende 2ci ayimdayim hastanede kaliyorum yalniz yatakta yatiyom butun gunumu şimdi daha iyiyim
tulay-01 Selvigokce cnm bende 2 gun 1 damla seklınde gördum doktora gıttum sorun yok dedı burde kahverengı leke yasadım 2 gun ustuste kahverengı leke ıcın beklemıs kan dedı bunlardan korkma dedı sıddetlı kanama ve parca olmadıkca sorun yok dedı progestan kullanıyrum sımdı
ikotrtn Selvigokce banada iğne vurdular ama progesteron vurdular 12 hafta bitene kadar da ilacını fitil olarak kullandım
Selvigokce tulay-01 benim kanamam parçalı ve damla damla değildi ama baya 2 veya 3 bardak kadar geldi
tulay-01 Selvigokce doktor ne dedi pekı cnm nıye öyle olmus yogun kanama inşalah ciddi bırsey yoktur bu arada gunluk su ıcımıne dıkkat edıyrsub dımı cok önemlıymıs en az 2 litre ıcmek lazımmıs
Selvigokce tulay-01 doktor düşük riski var zaten ilk üç ay her gebe de oluyormuş birde kılcal damar çatalmış olabilir dedi ama bebeğin durumu iyi çok şükür 🙏 su içiyorum bu arada artık korkudan elimden şişe bırakmıyorum
tulay-01 Selvigokce çok sukur cnm cocuk iyiyse 🙏🙏🌹bende ha bıre su ıcıyrum durmadab doktor susamayı bekleme dedı sureklı su olsın elınde dedı