Sevval97 Kızlaaar 38+3 le saat 10 da doğuma gireceğim bana önerileriniz ve teselli cümleleriniz varmı biraz korkmuyor değilim🥰😃 bütün gece uyuyamadım
Merve4305 Sevval97 bol bol dua et bir avazda kurtulursun inşallah ve inşallah sen ve bebeğimin çok sağlıklı olursunuz 😍😍😍
pandoraninkutusu Sevval97 ahh kader arkadasım benimde bugün doğumum var 8:30 gidicez ama normal mi sezeryan mi belli degil açılmaya göre karar vericez rabbim senin yardımcın olsun inşallah sende bana dua et 🥹🤍
Ayse-0234 Rabbim tek seferde ağrısız çıkartmayı nasip etsin inşallah kolaylığını versin sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin dualarimdasin canım ♥️🤗
Sevval97 pandoraninkutusu tamam cnaım duslarımdasın🥹 benim bebiş ters o yüzden sezeryan ama ameliyat korkusu da sardı bi yandan 🧐
Sevval97 pandoraninkutusu aynen kimler kimler doğuruyor biz mi yapamaıycaz sonuca odaklan senin bir parçan doğacak ya inanılmaz
pandoraninkutusu Sevval97 ayy valla ben çok acıktm kız yemin ederim allah affetsin gizli gizli yesem mi hahaah🤣🤣😂😂😂 o parca varya içimde de uyutmadı benş cıksada uyutmşxak hahaha kız mı erkek mi senin