efelinamoms Tiiffany o zaman ben senden daha aceleciyim 40+4de dogum yaptım bebegimin dogdugu gün alîndı kuruldu heralde cıkıp okula gitmesini bekledik iyiki öyle yapmisiz kaldiramadan ikinci geliyor 😁😁
nerminnn_ acemii_annee 25. haftada odasını boyama beşik dolap işi vs bitmişti 30. hafta da kıyafetlerini yıkamaya ütülemeye başladım o kadar çok ki minik minik 🫠🫠🫠kışlıklar kaldı yıkanıp ütülenecek bi de çantamızı hazırladık mı tamamız artık şimdi 32 haftalık
3_fistikannesi Havvaca canım sen Bi park beşşik önermişti Bi post ta acaba yanlışmış hatırlıyorum. Fiyat olarak uygundu baya. O senmiydin ☺️
Havvaca 3_fistikannesi ahahahah evet bendim kız nasıl unutmadın. Hoffie mastic gri rengi almıştım en son stok yoktu yatağı ile 1550 ye almıştım geldi mi bilmiyorum Trendyoldan aldım 💞
ikiprensannesi__ acemii_annee ikinci gebeliğim sezeryan olacağım için hastaneye gitmeden bir gün önce kurarım acelesi yok ki tarih belliyse normal doğumsa 35 36 da kurun yani erkenden toz olacak her gelen bakacak ellicek felan ne gerek var
Nur001 Alır almaz kurduk nevresimleri daha yıkamadım son zamanlara bırakmamak gerek ağırlaşıyorsunuz . Bide vaktin geçmesi için erken kurduk iyiki de öyle yapmışız
acemii_annee LeylaNil92 beşik için erken olsa da bence hastane çantası için geç bile kalmışsınız. benim arkadaşım da hazırlamamıştı. bi anda doğumu başladı. görümceleri ne bulduysalar atmışlar çantaya. kötü oldu
Allahkahretmesin1 acemii_annee yatağı poşetiyle duruyor zaten daha açmadım uyku setini de çantasına koydum beşik tozlansa da tozunu alırım zor bir şey değil ki 🤷♀️
acemii_annee Tugcekorcak bende birgün 30 haftalık olacak mıyımm 😍 daha 16 haftalığım zaman geçmek bilmiyor ahahaha
Tugcekorcak acemii_annee olacaksın merak etme 🥰asıl 29 haftadan sonra hiç geçmiyor sanki haftalardır 30.haftadayım🤣
TugSozTan Biz park yatak aldık sanırım 35.Haftada kurmuştuk yatak odamızı ona göre organize ettik o yüzden bir daha kaldırmadık. Şuan sadece çarşafını sermek kaldı. 35.ten sonra her an gelebilme ihtimali var o yüzden kaldırmadık