Dyg Hanımlar idrar yolunda enfeksiyon var dedi doktor sağlık ocağı kontrollerinde URODAY verdi suya karıştırıp içiliyor daha içmedim daha önce kullanan var mı 🤷♀️
ygmr Dyg canim aynindurumdayiz ama hemenn vermedi bana 10 gun cok.su icicem sonrasinda hic.azalmanolmazsa icicem yani bebege ni tehlikersi yok.enfeksiyonun ama.ilacalrin var o yuzden hic gecmezse yazicsk onu bana 10 15.gün sinra
Babyboymom Dyg benimde dün çıktı hiç birşeyim yok oysaki ama çok sık idrara çıkıyorum. Prunol verdi banadada dünden beri içiyorum sende bir belirti var mı?
Dyg ygmr bende dün içmem gerekiyordu içmedim bu gün kontrolüm vardı doktora sordum sorun olmaz iç dedi ama insan tereddüt ediyo 🤔
MdhTpz Dyg ben de iciyorum ama gecmek bilmiyo bi kutu antibiyotik bile kullandim.simdi doktor bitkisel bi ilac urinonvef diye bisi verdi onu kullaniyom ama pek faydasi yok gibi hala yaniyo.Cok canimi yakiyo
Nisaanne Bende de oldu bir hafta antibiyotik kullandim ve gunde dort litreye yakin su ictim dinlendim cok sukur kurtuldum