An-ne96 Medicabil nilüfer de doğum yapan veya kadın doğuma giden var mı bugün Merve hanımda randevum var yorumlar çok iyiydi
Dilekuysll An-ne96 ben merve hanıma gidiyorum çok iyi ve dikkatli bi doktor haftaya doğum yapıcam inşallah 🙏
Naz1616 Havvaca yok sadece doktorun dediği ücreti veriyoruz benim arkadaşım çekirge dorukta doğum yaptı ameliyat ekibinden çok memnun kaldi
Aslim12 Sultis özel Osmangazi Aritmi hastanesi Nagihan uzuna gidiyorum gayet memnunum Vm Medicalpark da Rukiye gönüllü var ondan da çok memnundum sadece muayene ücretinden dolayı aritmiyi tercih ettim
Fatmaalbay Özel kliniğe gidiyorum hatice taşlı çok memnunum anlaşmalı hastaneleri var birinde doğumum olucak
Htopal acemii_annee şuan 23. Haftadayım ben muayene edişinden ilgisinden gayet memnunum eltimde daha önce Zeliha atağın takipli hastasıydı doğum yaptı gayet memnundu önün önerisi ile gittim
umutlubianneadayi Heyymomy iyi günler canım bende ziya beye gidiyorum ama şuan tedavi görüyorum daha sen hamile kaldıktan sonra mi gitmeye başladın yoksa tedaviyle mi oldu memnun kaldınız mı ziya beyden ben daha yeni gitmeye başladım
Heyymomy umutlubianneadayi canım ben hamileliğimin en başında gittik 5 haftalıktım düşük riski var demişti ilk gittiğim doktor ama çok şükür bir şey olmadı stres yapmamam gerekenleri anlattı kendiside çok sakin biri babacan biri diyebilirim