Dolin İstanbul’da uyguna bir hastane arıyorum yaptıranlar fiyat verir misiniz rica etsem ne kadara yaptirdiniz
Aysenur68 Ben Üsküdar Zeynep kamil devlet hastanesinde yaptırdım özel istıyorsanda Üsküdar hospital hastanesi var en uygunu orası
EnesEnsar Bende bugün Üsküdar hospitel hastanesi ni aradım 690 dedi ücretini bazı yerler 1350 fiyat verdi
Gmzdgy Bandırma da özel muaynanede 750 liraya yaptırdım. İstanbul artk bu tarz seylerde fiyat olarak cok saçmaladı. Burda en fazla bin liraya yapıyolar hemde en guzel son sistem cihazlrla
HnfeShn Aysenur68 merhaba randevuyu nasıl aldınız hep ikili ve detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor doktorların isminin yanında hiç bir şekilde randevu bulamadım Zeynep Kamilde. Perinatolojiden aldınız değil mi randevuyu
Aysenur68 HnfeShn sabah 9: 56 alarım kur 10 da yenı sıstem açılıyor e nabızdan dan bılgılerını gır dırek altenal polıkınlık ve detaylı ultrason yazıyo al her gün baktım ben yada 182 ara
HnfeShn O kadar baktım ama hiç klinik olarak bölüm olarak yani altenal poliklinik çıkmadı bende neden acaba yine dediğiniz gibi yarın alarm kurup bakarım teşekkür ederim