1melekannesi3858 Gzo kendi odası yok zaten benim odam da yatacak benim.oda boyanacak ben kayinvalidem ile kalıyorum oda çocuk odas yok o yüzden benim.yanimda yatacak zaten olsa bile ilk önce odasında yatamaz ki
Gzo 1melekannesi3858 iyi bari dogumdada yardimi olur benm evde kmsem yok tek basima kalkmak hrseyi yapmak zorundayim
1melekannesi3858 Gzo aşkım bugün mecbur kıyafetleri yıkadım ütü yaptım ama oturduğum yerden ütü felan yapıyorum sknti olmaz değil mi
Gzo 1melekannesi3858 yok canim az az hareket et bence çünkü yattikca adamin heryeri tutuluyor ben inşallah ameliyat olayimda ayaga tez kalkmam yurumek istyorum artik o kdr bunaldimki😢
1melekannesi3858 Gzo bencede kuzum ya bende artık çok bunaldım hayırlısı ile bir kucağıma alaydim artık sağlıklı sıhhatli
1melekannesi3858 Gzo hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah canım.darisi bize inşallah
Roses44 Gzo Evet bende aynı bunaldım psikolojik olarak çok farklıyım, tedirginim inşallah bizde o haftaları görürüz canim.Sen hayırlısıyla sağlıkla sihhatle ameliyatını ol, herşey daha güzel olur ondan sonra dualarım seninle sende dua et canım bize
Busraa1606 Gzo ya bak çok şükür bu günler geçtii. Sağlıkla sıhhatle kucağına al evladını inşallah 🤲 En zorlu zamanı geçtin ameliyattan hiç korkmaaa
Gzo Busraa1606 ay evet aslinda erken dogcak diye cok korkmustm bunuda atlatirsak dha ne isterim saglikla gelsinde hayırlısı artık 🥲
1melekannesi3858 Gzo inşallah bebeğim.insallah tek dileğim o zaten rabbimden sağlıklı sıhhatli doğması
1melekannesi3858 Gzo aşkım Sümeyye ile konuştun mu bebeği nasilmis sknti yoktur inşallah sağlıklı sihatlidir
Gzo 1melekannesi3858 ya evet instadan yaziyorum arada bebek yoğun bakimda kendisi yeni cikmis hastaneden bayaa enfeksiyon kapmis o çünkü kendine yeni gelmis beebk 3 ay dha kalir dyolarmis doktorlar bnde iyi olsunda yeterki kalsin dedim dmekki oyle oyle atlaticak ama gecicek ben inanıyorum cikicak inşallah oda 🤲🏻