Dnmz95 Sera4 kız 👼🏻 Ya isim konusunda netleşti mi kararınız ne kadar zormuş büyük sorumluluk vallahi kafalar karışık bizim sizde durumlar nedir
Bilge_11 Dnmz95 Bizde de aynı şekilde kız bebek bekliyorum. Ve isim hala bulamadık. En sonunda eşim gökçe ismini yakıstirdi ama bende bir isim daha olsun istiyorum ya yanına başka isim daha bulacağız yada gökçe değil başka isim arayacağım. Ben koymazsam ismini içim rahat etmez 😅
Sera4 Dnmz95 erkek çocukta daha zor isim bulmak 😂 biz Emir ismine karar verdik. Kız olsaydı Deren ya da Defne düşünüyordum 😇
Dnmz95 Bilge_11 biz de tek isim düşünüyoruz Nil ismine sıcağız bir de miray var ama hala araştırmaya devam
Dnmz95 Sera4 biz de Nil ve miray a sıcak bakıyoruz ama araştırmalara devam. Hazırlıklar ne aşamada sizin haftamla uyumlu bir anne bulmuşken sorayım
Sera4 Dnmz95 bebek odası bu hafta geldi. Anne yanı, bebek arabası, kamera vs onları aldık. Kıyafet nasılsa hediye geliyor diye almadım 😅 diğer eksikleri de yavaş yavaş tamamlıyorum. Sizde nasıl gidiyor ☺️
Dnmz95 Sera4 bebek odasını sipariş vereli 1ay oldu bizimde bekliyoruz daha süresi var park yatak bebek arabası babybjörnü vs büyükleri aldık baya araştırıp araştırıp almaya çalışıyorum eksikleri zaman alıyor baya ya hemen karar verebilen biri değilim ne yazıkki
Bilge_11 Ben hastane çıkışı ve zıbın dışında birsey almadım henüz erken olduğunu düşünüyordum ama almaya başlasam iyi olacak
babyandmomyy 26*4 bazen yürürken falan kramp gibi ağrı giriyor kalçama yatakta dönerken vs sanki artık zorlanmaya basladim gibi yavaştan ben gibi olan var mi 🥲🙃
Sinan35eda Iremnur_glr 22+1 olduk bizde sağ salim kucağımıza alalım hazırlıklara basladinizmi neler yaptınız